ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
شنبه ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 26
کد خبر: ۱۱۸۸۸۶
تاریخ انتشار: ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۰:۲۶

وزش باد شدید در تهران و ۵ استان دیگر

مدیرکل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی ضمن بیان اینکه امروز (۳ اردیبهشت) بارش باران در استان‌های گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی و خراسان رضوی شدید است از وزش باد شدید در استان‌های تهران، البرز، قزوین، قم، مرکزی و اصفهان خبر داد.
تدبیر24»احد وظیفه اظهارکرد: تحلیل داده‌های هواشناسی نشان می‌دهد که با ادامه فعالیت سامانه بارشی امروز (۳ اردیبهشت) بارش باران و گاهی وزش باد شدید در بخش‌هایی از شمال غرب، غرب، زاگرس مرکزی، شمال و ارتفاعات البرز واقع در استان‌های زنجان، قزوین، البرز، تهران و سمنان رخ خواهد داد که در ارتفاعات و مناطق سردسیر بارش به‌صورت برف پیش‌بینی می‌شود.

وی ادامه داد: امروز (۳ اردیبهشت) بارش باران و در پاره‌ای مناطق رعد و برق و وزش باد شدید در بخش‌هایی از شمال شرق و جنوب شرق کشور رخ می‌دهد که در ارتفاعات و مناطق کوهستانی شمال شرق بارش برف پیش‌بینی می‌شود.

مدیرکل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی با اشاره به اینکه شدت بارش امروز (۳ اردیبهشت) در استان‌های گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی و نیمه شمالی خراسان رضوی است، گفت: امروز در نیمه شرقی کشور و استان‌های تهران، البرز، قزوین، قم، مرکزی و اصفهان وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود و برای شرق و جنوب شرق کشور خیزش گرد و خاک نیز رخ خواهد داد.

وظیفه با بیان اینکه فردا (۴ اردیبهشت)، بارش به شمال شرق، شرق دریای خزر و قسمت‌هایی از زاگرس مرکزی محدود خواهد شد،اظهار کرد: از پس فردا (۵ اردیبهشت) بارش پراکنده باران برای قسمت‌هایی از شمال غرب و شمال شرق کشور و ارتفاعات البرز در استان تهران پیش‌بینی می‌شود.

وی با اشاره به اینکه امروز(۳ اردیبهشت) دریای خزر مواج و طوفانی خواهد بود،گفت: طی امروز تا پنجشنبه (۳ تا ۵ اردیبهشت) خلیج فارس و طی روزهای چهارشنبه و پنجشنبه تنگه هرمز و دریای عمان مواج پیش‌بینی می‌شود.

وظیفه همچنین تاکید کرد که روند کاهش دما تا صبح روز چهارشنبه (۴ اردیبهشت) در شمال غرب، غرب سواحل دریای خزر، دامنه‌های جنوبی البرز و مرکز کشور بین ۴ تا ۷ درجه و صبح چهارشنبه تا صبح جمعه کاهش دما در شمال شرق و شرق کشور بین ۴ تا ۷ درجه خواهد بود.

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی گفت: فردا (۴ اردیبهشت)، هوای تهران صاف تا قسمتی ابری و گاهی همراه با وزش باد خواهد بود. بیشترین و کمترین دمای تهران در این روز ۱۶ و ۵ درجه سانتیگراد می‌رسد. پس‌فردا (۵ اردیبهشت)، آسمان پایتخت صاف تا قسمتی ابری با بیشترین و کمترین دمای ۱۹ و ۷ درجه سانتیگراد خواهد بود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: