آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۱۱۹۰۳۲
تاریخ انتشار: ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۹:۲۱

تمدید مهلت ثبت‌نام طرح ترافیک آژانس‌ها و باری‌ها

مدیر واحد ساماندهی محدوده‌ها و طرح‌های ترافیک از تمدید زمان ثبت نام طرح ترافیک آژانس‌ها و خودروهای باری کمتر از 6 تن تا 25 اردیبشهت خبرداد.
تدبیر24»عمار سعیدیانفر با بیان این خبر گفت: برای آژانس‌ها، وانت بارها و … نامه تعداد سهمیه‌های تخصیص یافته ارسال شده است، اما از آن جایی که پروسه ثبت‌نام زمان بر است مهلت ثبت‌نام را که تا پایان روز ۱۵ اردیبهشت بود تا ۲۵ اردیبهشت ماه تمدید کردیم و ثبت‌نام تنها تا این تاریخ صورت می‌گیرد.

وی با بیان این که ثبت‌نام آژانس‌ها، وانت بارها و … دیر انجام شد، اما با تأیید اتحادیه‌های مربوطه طرح ترافیک به آنها اختصاص داده می‌شود، توضیح داد: در حال حاضر ثبت‌نام خبرنگاران تا امشب (جمعه _۱۳ اردیبهشت) ادامه دارد، اما از آن جایی که یک کمیته‌ می‌بایست مدارک آنها را بررسی کند به نظر می‌رسد که آنها دیرتر از آژانس‌ها، سهمیه خود را دریافت خواهند کرد.

وی در مورد شهروندان عادی نیز، گفت‌: شهروندانی که به صورت شخصی وارد سامانه می‌شوند نیز اگر سال گذشته ثبت‌نام کرده باشند، نیاز مجدد به ثبت‌نام ندارند، ولی تعرفه سال ۹۸ از آنها اخاذ خواهد شد.

سعیدیانفر در مورد ساکنان محدوده طرح ترافیک، با اشاره به این که اگر ساکنان داخل محدوده طرح ترافیک مالک باشند نیازی به مراجعه بعدی به دفاتر خدمات الکترونیک ندارند، گفت: اما اگر ساکنان، مستأجر باشند، می‌بایست مدارک خود را به دفاتر خدمات الکترونیک ببرند تا از تخفیف ۵۰ درصدی بهره‌مند شوند، همچنین خروج قبل از ساعت ۸:۳۰ و ورود بعد از ساعت ۱۷ برای این افراد رایگان خواهد بود.

مدیر واحد ساماندهی محدوده‌ها و طرح‌های ترافیک در مورد ساکنان محدوده زوج و فرد نیز، خاطر نشان کرد: در حال حاضر ثبت‌نام از ساکنان محدوده زوج و فرد آغاز شده است و آنها باید مدارک مالکیتی خود را به ثبت دفاتر خدمات الکترونیک برسانند تا بتوانند از تخفیف ۵۰ درصدی ساکنان محدوده زوج و فرد استفاده کنند، اما نکته قابل توجه این است که این تخفیف همزمان با اجرای طرح "حذف محدوده زوج و فرد" اعمال خواهد شد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: