اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

ابراهیم متقی - فشارهاي بين‌المللي و محدوديت‌هاي اقتصادي ايران پس از 5 مهر افزايش بيشتري پيدا مي‌كند. اين امر به‌گونه اجتناب‌ناپذير تأثير خود را بر زندگي اقتصادي و قابليت‌هاي تاكتيكي ايران به‌جا خواهد
منابع انسانی در بزنگاه آینده

منابع انسانی در بزنگاه آینده

محمدمهدی محمدی - روایت و تحلیلی از آخرین گزارش McKinsey & Company معتبرترین شرکت مشاوره مدیریت جهانی با عنوان HR Monitor 2025
چهارشنبه ۰۹ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 01
کد خبر: ۱۱۹۰۵۷
تاریخ انتشار: ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۵

سهمیه‌بندی بنزین فعلاً متوقف است

سخنگوی هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت که موضوع سهیه بندی بنزین فعلاً متوقف است و قرار است که این موضوع در جلسه مشترک مجلس و دولت مورد بررسی قرار گیرد.
تدبیر24»بهروز نعمتی در حاشیه جلسه علنی صبح امروز (یکشنبه) مجلس در جمع خبرنگاران گفت: در جلسه غیر علنی صبح امروز موضوعات مختلف در خصوص مسائل منطقه و حوزه بین‌الملل و داخلی مطرح شد. آقای لاریجانی همچنین درباره‌ اصلاح ساختار بودجه توضیحاتی را داد و گفت که قرار است آقای نوبخت سناریوهای مختلف دولت را در این زمینه ارائه کند.

وی افزود: در مورد بنزین فعلاً موضوع سهمیه بندی متوقف است. قرار است دولت و مجلس مشترکا در این باره بحث و بررسی کنند و راهکاری بیندیشند.

نعمتی همچنین اضافه کرد: آقای نوبخت در جلسه امروز فراکسیون مستقلین گفت که دولت سناریوهای مختلفی برای برای اصلاح ساختار بودجه در نظر گرفته که آنها را مورد بررسی قرار می‌دهند.


بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: