آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
جمعه ۰۲ آبان ۱۴۰۴ - 2025 October 24
کد خبر: ۱۱۹۱۴۷
تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۳
خرازی:

دعوت به مذاکره ترامپ، تبلیغاتی و غیرقابل اعتناست

رئیس شورای راهبردی روابط خارجی مواضع سیاسی اروپا در قبال برجام را زمانی ارزشمند دانست که نتیجه عملی در بر داشته باشد و ادعای رئیس‌جمهور آمریکا برای تلاش در جهت مذاکره با ایران را سوءاستفاده تبلیغی و غیرقابل اعتنا توصیف کرد.
تدبیر24»سیدکمال خرازی، رئیس شورای راهبردی روابط خارجی در نشستی با حضور مسئولان برخی اندیشکده‌های مهم فرانسه، ضمن تشریح دلایل تصمیم اخیر تهران مبنی بر تعلیق برخی تعهدات برجامی به سؤالات آنان پاسخ داد.

وی با انتقاد از تعلل اروپا در اجرای تعهدات برجامی خود اظهار داشت: تصمیم تهران در چارچوب حقی است که برجام برای ایران قائل شده و اروپا می‌تواند با اجرای تعهدات خود ازجمله اجرای سریع اینستکس، اراده خود را نسبت به حفظ برجام نشان دهد.

رئیس شورای راهبردی روابط خارجی افزود: ترامپ نشان داد که نه‌تنها برای امضای دولت قبلی آمریکا احترامی قائل نیست، بلکه ناقض قطعنامه 2231 شورای امنیت و دیگر تعهدات بین‌المللی است.

 خرازی در پاسخ به سؤالی درباره مذاکره پیرامون موشک‌های بالستیک ایران اظهار داشت: موشک‌های تولیدی ایران سلاحی دفاعی و استراتژیک است که جنبه بازدارندگی در برابر تهدیدات موجود در منطقه دارد و طبیعی است که جای مذاکره نداشته باشد، همان‌طور که فرانسه حاضر نیست در خصوص سلاح‌های استراتژیک خود با کسی مذاکره کند.

خرازی افزود: در قطعنامه 2231 شورای امنیت هیچ منعی برای تولید و آزمایش موشک‌هایی که برای حمل کلاهک هسته‌ای طراحی نشده باشد، وجود ندارد.

وی در خصوص حمایت اروپا از برجام اظهار داشت: مواضع سیاسی اروپا در قبال برجام وقتی ارزشمند است که نتیجه‌ای عملی در بر داشته باشد.

رئیس شورای راهبردی روابط خارجی در پاسخ به سؤالی درباره اعلام آمادگی ترامپ برای مذاکره با ایران تأکید کرد: عملکرد ترامپ در خروج از برجام و تحمیل انواع تحریم‌های ظالمانه علیه ملت ایران جایی برای اعتماد و مذاکره باقی نگذاشته است و دعوت‌های ترامپ به مذاکره با هدف سوءاستفاده تبلیغی انجام می‌گیرد که قابل‌اعتنا نیست.
برچسب ها: ترامپ اروپا
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: