آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
سه‌شنبه ۲۲ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 14
کد خبر: ۱۱۹۲۶۹
تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۹:۵۶

واکنش پلیس به تصویب طرح تشدید مجازات اسیدپاشی

رئیس پلیس آگاهی ناجا تاکید کرد که هرچه قوانین بازدارندگی بیشتری داشته باشند، وقوع جرم نیز کاهش می‌یابد.
تدبیر24»سردار محسن حسن خانی در واکنش به تصویب طرح تشدید مجازات اسیدپاشی و حمایت از بزه دیدگان در مجلس شورای اسلامی گفت: قطعاً ما هرچقدر قوانین بازدارنده‌تری داشته باشیم و در قوانین ما به موضوعات پیشگیرانه توجه بیشتری شود تأثیر بیشتری هم در حوزه پیشگیری از وقوع جرم خواهد داشت.

وی با بیان اینکه هرچه هزینه جرم بالاتر برود یقیناً جرم کمتر می‌شود، گفت: در مورد طرح مربوط به اسیدپاشی نیز اداره حقوقی پلیس باید جزئیات آن را بررسی کند، اما همانطور که گفتم قوانینی که بازدارندگی بیشتری داشته باشند طبیعتاً می‌توانند وقوع جرم را کاهش دهند.

روز گذشته نمایندگان مجلس شورای اسلامی در مصوبه‌ای قصاص نفس یا عضو را برای مجرمان اسیدپاشی تعیین کردند. براساس ماده یک طرح تشدید مجازات اسیدپاشی هرفرد عمداً با پاشیدن اسید یا هرگونه ترکیبات شیمیایی با هر میزان غلظت موجب جنایت بر نفس و عضو شود در صورت مطالبه از ناحیه مجنی علیه یا، ولی دم حسب مورد با رعایت شرایط مقرر در کتاب قصاص، به قصاص نفس یا عضو محکوم می‌شود. طبق تبصره این ماده ریختن اسید یا سایر ترکیبات شیمیایی بر روی فرد، فرو بردن اعضای بدن در درون اسید و اعمالی نظیر آن در حکم اسیدپاشی است.

همچنین نمایندگان مجلس در مصوبه‌ای مجازات حبس بیش از پنج تا ۲۵ سال را برای مرتکبین اسید پاشی تعیین و مقرر کردند در صورتی که به هر دلیلی دسترسی به مرتکب ممکن نباشد دیه فرد بزه دیده از بیت‌المال پرداخت شود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: