ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۱۱۹۵۴۰
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۸

نه، وزیر بهداشت به تفکیک "غذا" از سازمان غذا و دارو

وزیر بهداشت به سوالی درباره علت تغییرات مدیریتی در سازمان غذا و دارو و همچنین مباحث مطرح شده مبنی بر جدایی حوزه "غذا" از سازمان غذا و دارو پاسخ داد.
تدبیر24»با رفتن دکتر مهدی پیرصالحی از سازمان غذا و دارو و نشستن دکتر محمدرضا شانه‌ساز بر مسند سرپرستی این سازمان، اما و اگرهایی درباره تغییر رویکرد وزیر بهداشت نسبت به حوزه دارو مطرح شد، اما دکتر سعید نمکی درباره علت تغییر و تحولات مدیریتی در حوزه داروی کشور، اعلام کرد: بنده در وزارت بهداشت ساز و کاری را در حمایت از تولید داخل برای همکارانم تعریف کرده‌ام. بر همین اساس هم یکی از پاکیزه‌ترین دوستان و برادرانم را یعنی آقای دکتر پیرصالحی را بر مسند سازمان غذا و دارو منسوب کردم؛ چرا که یکی از بهترین، پاکیزه‌ترین و خوش سابقه‌ترین مدیرانی هستند که می‌شناسم، اما در ادامه کار فکر کردم ساز و کارهای مناسب برای مقابله با هجمه‌های دشمن به دست این عزیزان فراهم نشده و باید مجدداً با ساز و کاری جدید و با یک آرایش مناسب جدید اقدام کنیم که این کار را آغاز کردیم و در مجموعه سازمان غذا و دارو و اداره کل تجهیزات پزشکی به عنوان یک قرارگاه عمل کردیم.


تغییرات مدیریتی دارو به معنای تسریع در کارهاست

در همین راستا دکتر سعید نمکی، در پاسخ به سوالی درباره علت تغییر دوباره در سازمان غذا و دارو گفت: رویکرد ما در سازمان غذا و دارو تغییری نکرده است، اما تغییرات مدیریتی به این معنی است که برنامه‌ها و اقدامات‌مان مقداری تسریع خواهد شد و وضعیت در این سازمان قرارگاهی‌تر می‌شود.


وی در ادامه درباره برخی اظهارات مطرح شده مبنی بر تفکیک حوزه غذا از سازمان غذا و دارو، تاکید کرد: خیر، خیر. اصلا چنین مساله‌ای وجود ندارد و با چنین موضوعی اصلا موافق نیستم.

بنابراین باید دید قرارگاه غذا و دارو که به گفته وزیر بهداشت برای مقابله با شرایط پیچیده کنونی شکل گرفته، می‌تواند در حوزه تامین داروی مورد نیاز مردم، حمایت و ایجاد بستر مناسب برای رشد تولیدات با کیفیت در حوزه سلامت، با قدرت عمل کند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: