ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 20
کد خبر: ۱۱۹۶
تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۴:۲۱
دعوت از روحانی برای حضور در نشست خلع سلاح جهانی

دعوت بان کی مون از روحانی برای حضور در سازمان ملل

یان کوبیش ، نماینده اعزامی دبیر کل سازمان ملل متحد برای شرکت در مراسم تحلیف ریاست جمهوری با محمد مهدی آخوندزاده، معاون امور حقوقی و بین المللی وزارت امور خارجه ملاقات کرد.
تدبیر24:نماینده دبیر کل سازمان ملل در ابتدا با اشاره به برگزاری نشست خلع سلاح جهانی در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل در سالجاری ، حضور روحانی را در این نشست جهت ابراز نظرات ، سیاستها و ارائه پیشنهادات مناسب ارزیابی کرد و گفت که به زودی دعوتنامه دبیر کل سازمان ملل در این زمینه برای رئیس جمهور کشورمان ارسال خواهد شد.

در این ملاقات طرفین با توجه به اینکه یان کوبیش ضمنا نماینده ویژه دبیر کل سازمان ملل در امور افغانستان نیز هست،در خصوص مسائل مربوط به افغانستان و راههای گسترش همکاریهای مشترک جمهوری اسلامی ایران و سازمان ملل در این زمینه مذاکره کردند.

آخوندزاده ضمن اشاره به سابقه کمکهای فراوان جمهوری اسلامی ایران برای کمک به بازسازی افغانستان و تثبیت دولت منتخب این کشور در سالهای اخیر، استمرار مساعدت کشومان را در این زمینه سیاستی پایدار و راهبردی دانست و اظهار داشت: مخالفت با افراط گرائی و تروریسم از مبانی اصولی ماست و همانطور که جناب آقای دکتر روحانی روز گذشته اشاره داشتند، برگزاری انتخابات در ایران فرصت های جدیدی را برای همکاری در جهت پیشرفت و توسعه فراهم کرده است.

یان کوبیش ، ابتکار جمهوری اسلامی ایران مبنی بر برگزاری نشست های سه جانبه ایران – افغانستان – پاکستان را بسیار مفید دانست و بر حمایت سازمان ملل از این روند تاکید کرد.

وی با تحسین چگونگی برگزاری انتخابات در جمهوری اسلامی ایران ، آنرا نمونه بسیار خوبی برای کشورهای منطقه ای از جمله افغانستان دانست و اظهار امیدواری نمود که دولت و مردم افغانستان با استفاده از تجارب جمهوری اسلامی ایران بتوانند انتخابات ریاست جمهوری سال آینده را به بهترین شکل ممکن برگزار کنند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: