تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
يکشنبه ۰۸ مهر ۱۴۰۳ - 2024 September 29
کد خبر: ۱۱۹۶۳
تاریخ انتشار: ۰۱ دی ۱۳۹۲ - ۱۳:۰۳

رتبه جهانی علمی ایران صعود کرد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از صعود علمی ایران به مرتبه ۱۵ جهان خبر داد و گفت: رئیس جمهور تاکید دارند که پژوهش نیازمند محیطی امن و آرام است.هدف ما نیز در پژوهش چاپ کتاب نیست بلکه پژوهش باید به تولید ثروت منجر شود.
به گزارش تدبیر24 به نقل از تسنیم، علی‌اصغر پیوندی با اشاره به صعود علمی ایران به مرتبه ۱۵ جهان و تاکید رئیس جمهور برای فراهم کردن محیطی امن و آرام برای پژوهش‌های کشور، اظهار داشت: بر اساس اعلام سایت‌های رسمی علمی دنیا در ۱۵ سال گذشته، ایران پیشرفت سریعی را در تولید علم داشته است به طوری که در سال ۱۹۹۸ رتبه علمی ما در دنیا ۵۲ بوده که این رقم در سال ۲۰۱۱ به ۱۹ رسیده و در سال ۲۰۱۲ به حدود ۱۶ ارتقاء یافته است و اکنون اسکوپوس اعلام می‌کند که رتبه علمی ما در دنیا ۱۵ است.

پیوندی افزود: این در حالی است که ۱۴.۵۸ درصد تولید علم در کشور مربوط به گروه پزشکی است و گروه مهندسی با ۱۱ درصد در رتبه بعدی قرار دارد که این مسئله نشان می‌دهد گروه پزشکی با تلاش زیاد به این جایگاه رسیده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با تأکید بر اینکه در نظام سلامت باید همه کارها بر اساس پژوهش دنبال شود، ادامه داد: حتی رئیس جمهوری نیز بر این نکته تاکید دارد که پژوهش نیازمند محیطی امن و آرام است و امیدواریم در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی فضایی مناسب برای پژوهشگران ایجاد کنیم چرا که پژوهش مختص یک هفته نیست و باید در طول سال به طور مستمر به آن اهمیت داد.

وی افزود: اگر قرار باشد تحولی در نظام سلامت رخ دهد کلید آن در دست پژوهش است و با پژوهش می‌توان قفل بسته را باز کرد، در عین حال نباید فراموش کرد که هدف ما در پژوهش اندوختن مقالات و چاپ کتاب نیست بلکه پژوهش باید به تولید ثروت و رفاه منجر شده و نیازهای جامعه را برطرف کند. غیر از بعد کمی باید به کیفیت هم اهمیت داد چرا که با افزایش کیفیت پژوهش، کارها کاربردی‌تر می‌شود.

ضعف ارتباط اندک دانشگاه با صنعت

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ارتباط اندک دانشگاه با صنعت را یکی از نقاط ضعف برشمرد و گفت: باید بتوانیم با صنعت ارتباط منطقی برقرار کنیم چرا که برخی موارد فقط در تولید مقاله و چاپ کتاب نباید وارد شد.

کاهش ۳۰ درصدی بودجه پژوهشی و مراکز تحقیقاتی

وی افزایش شرکت‌های دانش‌بنیان، ایجاد پارک فن‌آوری سلامت و مرکز حمایت از پژوهشگران را راهکاری برای برداشتن بار از دوش پژوهشگران عنوان کرد و افزود: متأسفانه امسال بودجه پژوهشی و مراکز تحقیقاتی ۲۵ تا ۳۰ درصد کاهش یافته است در حالی که ۷۰ درصد بودجه در این مراکز برای کارهای پشتیبانی مانند حقوق اعضای هیئت علمی و هزینه‌های جاری صرف می‌شود و اگر این بودجه تأمین نشود روند رو به رشد نخواهیم داشت و امیدواریم با مساعدت وزیر بهداشت این مشکل برطرف شود.

پیوندی خاطرنشان کرد: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در حال حاضر ۶۱ مرکز تحقیقاتی، ۱۳۰۰ پژوهشگر، ۷ شرکت دانش‌بنیان، ۳ پژوهشکده و یک مرکز رشد دارویی در زمینه کارهای پژوهشی دارد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: