ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 27
کد خبر: ۱۱۹۹۰۶
تاریخ انتشار: ۱۶ تير ۱۳۹۸ - ۱۲:۲۹

کلاس بازیگری ترلان پروانه و فیلم‌سازی سحر قریشی

سحر قریشی و ترلان پروانه دو چهره‌ای هستند که در روزهای گذشته به دلیل فعالیت تازه‌شان در عرصه سینما و بازیگری، حسابی خبرساز شده و همچنین مورد انتقاد قرار گرفته‌اند.

تدبیر24»سحر قریشی قصد دارد وارد عرصه کارگردانی شود و اولین فیلم خود را که یک ملودرام اجتماعی است بسازد. ترلان پروانه هم مدرس کارگاه آموزش بازیگری کودک و نوجوان شده است! معروف است که آن‌ها به دلیل تحصیلات آکادمیک یا توانایی بازیگری‌، پا به عرصه سینما نگذاشته‌اند و بیشتر به پشتوانه ویژگی‌های ظاهری‌شان در عرصه بازیگری حضور یافته‌اند.

کلاس بازیگری ترلان پروانه و فیلم سازی سحر قریشی!

کارگردانی سحر قریشی

می دانید بسیاری از کارگردانان تئاتر و فیلم سازان جوان بااستعداد هستند که سال‌ها پشت‌صحنه فیلم‌های سینمایی کار کرده و فعالیت‌شان را از دستیاری کارگردان یا ساخت فیلم کوتاه آغاز کرده‌اند، در زمینه کارگردانی تجربه، اطلاعات، سواد و آگاهی دارند، اما به جرم چهره نبودن برای کارگردانی فیلم بلند به در بسته خورده‌اند و نتوانسته اند اولین فیلم خود را بسازند اما حالا سحر قریشی 31 ساله که در طول سال‌های فعالیت خود تا امروز، رسماً در هیچ فیلم سینمایی مهمی بازی نکرده و همیشه در آثار کمدی بفروش دیده شده است، تنها با اتکا به این که چهره است و نامش به عنوان کارگردان فیلم، می‌تواند سرمایه‌گذار را برای فراهم کردن سرمایه ساخت فیلم قانع کند، به راحتی پا به حوزه فیلم سازی می‌گذارد. او نه تنها مسیر سختی پیش رو ندارد، بلکه تا همین جا نیمی از راه را هم رفته است.

کارگاه بازیگری ترلان پروانه

از میان فیلم‌هایی که ترلان پروانه تاکنون بازی کرده، تنها فیلم «فراری» اثر قابل اعتنایی بوده و خود او هم حضور مؤثرتری در آن داشته، بقیه فیلم‌های او هم اگر اسم و رسمی داشته باشد به برکت عوامل مهم آن فیلم بوده؛ نه کیفیت بازیگری یا نقش ویژه او. علاوه بر کارنامه هنری، ترلان پروانه اکنون فقط 21 سال دارد و نیمی از کارنامه بازیگری‌اش را در کودکی به طور غریزی بازی کرده است!

بنابراین چطور می‌تواند بازیگری تدریس کند؟ آموزش، قبل از هر چیز نیاز به تجربه یا کارنامه درخشان دارد اما وقتی نفع مالی و جذب بازیگران کم‌تجربه ولی چهره، در اولویت کار آموزشگاه‌ها قرار می‌گیرد، دیگر تعجبی ندارد که دوره آموزش بازیگری ترلان پروانه با شهریه یک میلیون و 800 هزار تومانی برگزار شود و کلاس‌های بازیگری بعضی از استادان باتجربه، در انتظار رسیدن به حد نصاب باشد یا کمتر مورد استقبال قرار بگیرد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: