اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

ابراهیم متقی - فشارهاي بين‌المللي و محدوديت‌هاي اقتصادي ايران پس از 5 مهر افزايش بيشتري پيدا مي‌كند. اين امر به‌گونه اجتناب‌ناپذير تأثير خود را بر زندگي اقتصادي و قابليت‌هاي تاكتيكي ايران به‌جا خواهد
منابع انسانی در بزنگاه آینده

منابع انسانی در بزنگاه آینده

محمدمهدی محمدی - روایت و تحلیلی از آخرین گزارش McKinsey & Company معتبرترین شرکت مشاوره مدیریت جهانی با عنوان HR Monitor 2025
چهارشنبه ۰۹ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 01
کد خبر: ۱۱۹۹۵۱
تاریخ انتشار: ۱۸ تير ۱۳۹۸ - ۱۴:۴۰

آخرین خبر از راه‌اندازی سفر‌های عمره مفرده

رئیس سازمان حج و زیارت گفت: این احتمال وجود دارد که در موسم حج مذاکراتی با طرف عربستانی داشته باشیم تا مقدمات سفر را برای عمره‌گذاران فراهم کنیم.
تدبیر24»علیرضا رشیدیان درباره راه‌اندازی سفر‌های عمره مفرده، اظهار داشت: از همان سالی که اعزام زائران برای عمره مفرده قطع شد، نظام جمهوری اسلامی شروطی تعیین کرد که مهم‌ترین آن‌ها تضمین امنیت، عزت و کرامت عمره‌گذاران است.

وی ادامه داد: این احتمال وجود دارد که در موسم حج مذاکراتی با طرف عربستانی داشته باشیم و در صورت تحقق شرایط مذکور، مقدمات سفر را برای عمره‌گذاران فراهم کنیم. البته یکی از شروط اصلی در کنار مواردی که به آن‌ها اشاره کردم، حضور کنسولی ما برای حمایت‌های لازم از اتباع ایرانی در طول سفر عمره است. با توجه به مذاکراتی که بین دو کشور وجود داشته، احتمال اینکه دفاتر حافظ منافع، تحت حافظ منافعی کشور سوییس افتتاح شود، وجود دارد.

رئیس سازمان حج و زیارت تصریح کرد: تعداد افرادی که می‌توانیم برای سفر عمره اعزام کنیم بستگی به توانایی و ظرفیت شرکت‌های دو طرف برای ارائه خدمات، بستگی دارد. در صورتی که شرایط برای اعزام فراهم شود، باید ظرفیت‌ها را بسنجیم؛ اما از آنجایی که سال گذشته حدود ۶ میلیون نفر به عمره مفرده مشرف شدند، احتمالا ظرفیت ۱۰۰ الی ۱۵۰ هزار نفری برایمان تعیین خواهد شد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: