ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۱۲۰۳۱۶
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۹:۳۱

فتح‌بابي براي «وحدت»

حج الگويي براي زيست مسالمت‌آميز بين‌المللي با دستاوردهاي زياد است
تدبیر24»رهبر معظم انقلاب، صبح ديروز در پيامي به زائران بيت‌الله الحرام، برائت از مستكبران و در رأس آن امريكا را به ‌معني برائت از مظلوم‌كشي و جنگ‌افروزي، محكوم كردن كانون‌هاي تروريسم از قبيل داعش و بلك‌واتر امريكايي دانستند و تاكيد كردند كه معامله قرن با همت و ايمان جبهه مقاومت محكوم به شكست است.

شايد اين سوال پيش بيايد كه فلسفه انتشار هر ساله چنين پيامي كه از زمان امام خميني (ره)، معمار كبير انقلاب مرسوم بوده‌، چه اهميتي دارد و مي‌تواند منجر به چه اتفاقاتي شود؟ بايد توجه داشته‌باشيم كه دنيا تنها دنياي سلاح و قدرت و موشك و ماشين نيست. هنر، سخن و كلام و گوش سپردن نيز بخشي از اين دنيا است كه مي‌تواند ما را رشد دهد و به معراج و كمال برساند. جهانيان براي سخن و كلام به خصوص اگر مبتني بر صلح باشد ارزش قائل هستند و به آن توجه نشان مي‌دهند. بنابراين نبايد پنداشت كه تنها با ثروت و سلاح مي‌توان افراد و كشورها را به انجام كاري واداشت بلكه مي‌توان با تكيه بر معجزه كلام نيز پيامي به گوش مردم جهان رساند. پيام برائت در موسم حج از زمان رهبر انقلاب اسلامي و موسس جمهوري اسلامي مرسوم شد و در زمان رهبري نظام ادامه يافت تا فتح بابي شود براي اعلام اينكه مراسم حج تنها براي محرم شدن، طواف كردن، قرباني دادن و رمي جمرات و... نيست ؛ بلكه همه آنان كه در اين مراسم شركت مي‌جويند، حامل پيام بيزاري از كفر، شرك، ظلم، اجحاف، تبعيض و.... هستند و مي‌خواهند اين پيام به گوش همه مسلمانان و جهانيان برسد. در واقع پيام‌هاي امام خميني و رهبري نوعي دعوت است، نوعي چراغ سبز به همه مسلمانان جهان كه سرمايه ارزشمندي چون «وحدت» دارند كه در حج مصداق عيني آن تحقق مي‌يابد. دعوت به هم‌زيستي و هم‌نشيني براي شكست جبهه‌اي كه مقابل مسلمان ايستاده است. همچنين حج الگويي براي زيست مسالمت‌آميز بين‌المللي با دستاوردهاي زياد است كه كافي است همت كنيم و در اين عصر ارتباطات و اطلاعات اين پيام هر‌ساله را به گوش نظام بين‌الملل برسانيم.


سیدرضا اکرمی
برچسب ها: وحدت حج
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: