ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۱۲۰۶۵۰
تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۳۹۸ - ۱۶:۲۱

به‌جای قضاوت، همدلی کنید

امیر محمد صفرانداقی - روان‌درمانگر
تدبیر24»اکثر ما در زندگی روزمره احساسات ناخوشایند و ناخواسته را تجریه کرده‌ایم. این احساسات ناخوشایند به هردلیلی ممکن است ایجاد شده باشد مثل مشکلات زندگی روزمره، مشکل در رابطه عاطفی یا هر موضوع دیگر که حال انسان را بد کند.
افراد مختلف در مواجهه با این احساسات بد راهکارهای خود را دارد: مثلا بعضی ها اصطلاحا به لاک خودشان فرو می روند، بعضی ها حواسشان را به هرشکلی از موضوع دور میکنند و بعضی ها هم تمایل دارن د با افراد دیگری راجع به موضوع صحبت کنند.

اکثر افرادی که صحبت کردن را انتخاب میکند، معمولا انتظارشان از صحبت کردن، سبک شدن و تسکین احساس بد است و در مرحله  بعد شاید گرفتن راهکار برای بهتر شدن باشد. اما معمولا دیگران در این موقعیت ها با قضاوت کردن و راهکار دادن به احساسات بد طرف مقابل بی توجهی میکنند و این پیام را می دهد که داشتن این احساسات اشتباه است.

این نوع رابطه معمولا در مخاطب این احساس را به وجود میاورد که فهمیده نشده و با همان حال بدش طرف مقابل را ترک میکند.

همدلی ، مهارتی است که به ما یاد میدهد چطور احساسات طرف مقابل را درک کنیم و این پیام را به او بدهیم که در داشتن این احساسات تنها نیست و همراهش هستیم.

همدلی باعث تسکین و خالی شدن احساسات مخاطب می‌شود و به بهتر شدن رابطه کمک می‌کند.

انتهای پیام

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: