ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
شنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 02
کد خبر: ۱۲۱۲۶۹
تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۷:۰۲

سرلیستی وزیر سابق ارشاد در ائتلاف جهادگران ایران اسلامی

تدبیر۲۴》وهاب عزیزی در نشست خبری جهادگران ایران اسلامی اظهار کرد: حدود سه هفته پیش فراخوان دادیم برای کاندیداهای تهران و حدود ۸۰۰ نفر با ما تماس گرفتند و ۴۵۰ نفر رزومه خود را برای ما ارسال کردند  و با بررسی رزومه این ۴۵۰ نفر حدود ۱۲۴ نفر مورد تأیید قرار گرفتند و پس از بررسی این ۱۲۴ نفر و بررسی بازخورد مردمی ۹۰ نفر تأیید شدند و در نهایت تصمیم بر این است که ۳۰ نفر را معرفی کنیم.



به گزارش خبرنگار تدبیر۲۴ وی افزود: قرار است لیستی با عنوان ائتلاف جهادگران ایران اسلامی با سرلیستی سید محمد حسینی، وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی معرفی شود و همچنین آیت‌الله عباسعلی اختری، کاندیدای مدنظر ما برای مجلس خبرگان رهبری از تهران برای انتخابات مجلس خبرگان معرفی خواهد شد.

دبیرکل جهادگران ایران اسلامی با بیان اینکه کسی که خود را کاندیدای ارزشی می‌نامد باید اتفاق شیشه‌ای و شفاف داشته باشد، یادآور شد: تکثر احزاب و جناح‌ها خوب است و اعتقاد داریم جوانان دارای تخصص باید به عرصه سیاست و انتخابات مجلس ورود پیدا کنند و بر اساس فرامین رهبر معظم انقلاب باید جوانان حضور فعال داشته باشند.


عزیزی وحدت عالی را مشارکت همه گروه‌ها دانست و گفت: اصلاح‌طلب و اصولگرا هم ندارد و آنچه مهم است برخورداری از شعور ولایت‌پذیری بوده تا برای اساس ولایت‌پذیری برای مردم کار کنند و به مردم خدمت کنند و در اینجا من توصیه می‌کنم از زندگی و مسلک سردار سلیمانی درس بیاموزیم.

وی با بیان اینکه دوران سهم‌خواهی گذشته است، یادآور شد: افرادی که در پی سهم‌خواهی هستند، آن‌قدر مست قدرت و سهم‌خواهی شده که صدای شکسته شدن استخوان‌های طبقه متوسط را نمی‌شنوند.



دبیر کل جهادگران ایران اسلامی در پاسخ به این پرسش که چرا جهادگران ایران اسلامی به دنبال ارائه لیست در سراسر کشور نیست و چرا فقط در تهران لیست می‌دهید، عنوان کرد: ما به دنبال این هستیم اول هسته را قوی کنیم.

وی اضافه کرد: گزینه‌های ما برای ریاست مجلس آقایان مظفر، زاکانی و ذوالنور هستند و اینکه آقای حسینی را به عنوان رئیس مجلس معرفی نمی‌کنیم به معنای این نیست که آقای حسینی ظرفیت ریاست مجلس را ندارد، بلکه ظرفیت آقای مظفر بیشتر است و اعتقاد داریم که هزینه‌های بسیاری برای انقلاب داده و فقط سه برادر او در یک عملیات به شهادت رسیدند.


بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: