ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۱۲۱۳۵۷
تاریخ انتشار: ۲۳ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۵

نباید شرایط را به سمت تعدیل کارگران پیش برد

تدبیر24»یک عضو هیئت رئیسه کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد که باید در تعیین دستمزد کارگران در سال جاری شرایط کارفرمایان هم دیده و لحاظ شود.

روح الله بابایی صالح با اشاره به مصوبه شورای عالی کار در تعیین دستمزد کارگران در سال جاری گفت: در وهله اول افزایش حقوق کارگران رقم کمی است و تا جایی که می شود باید در نشستی نسبت به آن تجدید نظر شود. مصوبه ای که در شورای عالی کار با حضور نماینده دولت و نماینده کارگران و کارفرمایان به تصویب رسیده البته که نماینده کارگری جلسه را ترک و مصوبه را امضا نکرده است.

وی ادامه داد: با توجه به تورم موجود، افزایش قیمت ها و نوسانات بازار باید دستمزد کارگران در سال جاری به گونه ای تعیین شود که کارگر و کارفرما متضرر نشوند.

این عضو هیات رییسه کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی یادآور شد: درست است که نماینده کارگران جلسه شورای عالی کار را به نشانه اعتراض ترک و مصوبه را امضا نکرده است اما نباید از این موضوع غافل شد که باید شرایط کارفرمایان در تعیین حقوق کارگران هم دیده شود، آنها ۵۰ درصد ماجرا آنها هستند. اگر قرار برافزایش حقوقی خلاف نظر کارفرمایان باشد آنها هم کارگران را تعدیل کرده و آنگاه با موج بیکاری کارگران مواجه خواهیم شد و دیگر درآمدی ندارند.

بابایی صالح اضافه کرد: با توجه به این شرایط لازم است مجدداً موضوع تعیین دستمزد کارگران در جلسه ای دیگر مورد بررسی قرار گیرد تا به اصطلاح «نه سیخ بسوزد و نه کباب»؛ انتظار می رود وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی هم موضوع را با این دید مدیریت کند که افزایش ۱۵ درصدی حقوق کارگران منطقی نیست و باید ضمن ملاحظه شرایط کارفرمایان رقم دیگری را در نظر گرفت.

این نماینده مجلس در پایان و در جمع بندی گفت:نباید شرایط را به سمت تعدیل کارگران پیش برد که آن گاه با بیکاری و هزاران مشکل دیگر اجتماعی مواجه خواهیم بود به همین دلیل باید همه به تفاهم برسند و با توجه به شرایط و اوضاع و احوال جامعه، دستمزد تعیین شود.


منبع: تابناک

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: