ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۱۲۱۴۸
تاریخ انتشار: ۰۳ دی ۱۳۹۲ - ۱۴:۵۰

مذاکره دو وزارتخانه با گوگل

مدیرعامل شرکت‌ ارتباطات زیرساخت گفت: مذاکراتی را از طریق وزارت فرهنگ و سازمان فناوری اطلاعات ایران با سایت‌های بزرگ از جمله گوگل مطرح کرده‌ایم. این مذاکرات در دو محور آمدن به ایران و قبول سیاست‌های ایران است.
تدبیر24: محمود خسروی اظهار داشت: یکی از اهدافمان این است که سایت‌هایی که ترافیک زیادی دارند را به داخل منتقل کنیم.

وی ادامه داد: هم‌اکنون ۹۰ درصد ترافیک‌ بسیاری از سایت‌های پربازدید برای ایران است، البته نه سایت‌هایی مانند سایت جهانی گوگل بلکه سایت‌هایی مانند آپارات.

مدیرعامل شرکت‌ ارتباطات زیرساخت گفت: این کار را با بخش خصوصی آغاز کرده‌ایم، فضا و امکانات برای آنها مهیا کرده‌ایم و آنها را به IX (مرکز تبادل ترافیک) داخلی شرکت زیرساخت در میدان امام خمینی متصل کرده‌ایم.

وی ادامه داد: این کار تاکنون موفق بوده و توانسته‌ایم با این روش ۲۵ گیگ ترافیک ایران را که قبلا در خارج کشور هاست (میزبانی) می‌شد به داخل منتقل کنیم و از داخل سرویس دهیم.

خسروی همچنین در خصوص میزبانی سایت‌های بزرگ جهانی در داخل، گفت: مطمئنا در آینده این اتفاق در مورد شرکت‌های بزرگ خارجی نیز رخ خواهد داد. برای مثال گوگل بومی داشته باشیم و هاست نسخه‌ای از سرور گوگل در ایران باشد.

مدیرعامل شرکت‌ ارتباطات زیرساخت افزود: مذاکراتی را در سطوح مختلف از طریق وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان فناوری اطلاعات ایران با سایت‌های بزرگ از جمله گوگل مطرح کردیم که این مذاکرات ادامه دارد.

وی تصریح کرد: این مذاکرات در دو محور آمدن به ایران و قبول سیاست‌های ایران انجام شده که نتیجه آن هنوز مشخص نیست.

خسروی تاکید کرد: در این جهت حرکت می‌کنیم و فعلاً در مورد سایت‌هایی که مذاکره با آنها راحت‌تر بوده این کار را انجام داده‌ایم.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: