آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۱۲۱۴۸
تاریخ انتشار: ۰۳ دی ۱۳۹۲ - ۱۴:۵۰

مذاکره دو وزارتخانه با گوگل

مدیرعامل شرکت‌ ارتباطات زیرساخت گفت: مذاکراتی را از طریق وزارت فرهنگ و سازمان فناوری اطلاعات ایران با سایت‌های بزرگ از جمله گوگل مطرح کرده‌ایم. این مذاکرات در دو محور آمدن به ایران و قبول سیاست‌های ایران است.
تدبیر24: محمود خسروی اظهار داشت: یکی از اهدافمان این است که سایت‌هایی که ترافیک زیادی دارند را به داخل منتقل کنیم.

وی ادامه داد: هم‌اکنون ۹۰ درصد ترافیک‌ بسیاری از سایت‌های پربازدید برای ایران است، البته نه سایت‌هایی مانند سایت جهانی گوگل بلکه سایت‌هایی مانند آپارات.

مدیرعامل شرکت‌ ارتباطات زیرساخت گفت: این کار را با بخش خصوصی آغاز کرده‌ایم، فضا و امکانات برای آنها مهیا کرده‌ایم و آنها را به IX (مرکز تبادل ترافیک) داخلی شرکت زیرساخت در میدان امام خمینی متصل کرده‌ایم.

وی ادامه داد: این کار تاکنون موفق بوده و توانسته‌ایم با این روش ۲۵ گیگ ترافیک ایران را که قبلا در خارج کشور هاست (میزبانی) می‌شد به داخل منتقل کنیم و از داخل سرویس دهیم.

خسروی همچنین در خصوص میزبانی سایت‌های بزرگ جهانی در داخل، گفت: مطمئنا در آینده این اتفاق در مورد شرکت‌های بزرگ خارجی نیز رخ خواهد داد. برای مثال گوگل بومی داشته باشیم و هاست نسخه‌ای از سرور گوگل در ایران باشد.

مدیرعامل شرکت‌ ارتباطات زیرساخت افزود: مذاکراتی را در سطوح مختلف از طریق وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان فناوری اطلاعات ایران با سایت‌های بزرگ از جمله گوگل مطرح کردیم که این مذاکرات ادامه دارد.

وی تصریح کرد: این مذاکرات در دو محور آمدن به ایران و قبول سیاست‌های ایران انجام شده که نتیجه آن هنوز مشخص نیست.

خسروی تاکید کرد: در این جهت حرکت می‌کنیم و فعلاً در مورد سایت‌هایی که مذاکره با آنها راحت‌تر بوده این کار را انجام داده‌ایم.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: