آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۱۲۱۵۶۳
تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۱:۲۱

خانم بازیگر با جو بایدن چپ افتاد

سوزان ساراندن جو بایدن و دمکرات‌ها را به در مورد پرداخت مرحله سوم بسته‌های حمایتی به استعمال روش "جلب و تغییر" متهم کرد. او پنجشنبه ۴ فوریه در صفحه‌ی توییترش نوشت: "چک‌های ۲ هزار دلاری که وعده داده بودید چه شدند؟"

تدبیر24»ساراندن می‌نویسد: "بقای [برخی] به تفاوت میان بسته‌های ۱۴۰۰ و ۲ هزار دلاری بستگی دارد. اگر رأی‌دهندگان احساس کنند که دمکرات‌ها از روش [فریب] "جلب و تغییر" استفاده کرده‌اند، تعجب نکنید وقتی در انتخابات سال ۲۰۲۲ و ۲۰۲۴ شرکت نمی‌کنند."

بازیگر فیلم "تلما و لوییز" (Thelma & Louise) از وعده‌ پرداخت بسته‌های حمایتی ۲ هزار دلاری توط بایدن در کارزار تبلیغاتی انتخابات ۲۰۲۰ می‌گوید که قرار بود در حین پاندمی کمکی به مردم آمریکا کند. در حال حاضر قرار است ۱۴۰۰ دلار به افرادی با درآمد سالیانه ۵۰ هزار دلاری و ۲۸۰۰ دلار به زوج‌هایی با درآمد سالانه ۱۰۰ هزار دلاری پرداخت شود.

به گزارش 30نما ساراندن در انتخابات سال ۲۰۱۶ آمریکا از حامیان سناتور "برنی سندرز" بود و پس از آنکه در مصاحبه با MSNBC گفت که او و دیگر حامیان سندرز ممکن است از "هیلاری کلینتون" به عنوان نامزد حزب دمکرات پشتیبانی نکنند، با انتقادات زیادی مواجه شد.

یک سال بعد، ساراندن بار دیگر از "هیلاری کلینتون" انتقاد کرد  گفت: "معتقد بودم که او بسیار، بسیار خطرناک است. [اگر او رئیس جمهور می‌شد] هنوز در حال جنگ بودیم و هنوز در حال فرکینگ."

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: