ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 23
کد خبر: ۱۲۱۵۶۷
تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۰

درمان سریع کرونا با این داروی تجربی

یک روزنه امید دیگر برای درمان سریع تر برخی از بیماران کرونایی باز شده است. یک نو ع داروی تجربی مخصوص بیماران هپاتیتی به درمان سریع تر بیماران کرونایی کمک می کند. تحقیقات بیشتری در حال انجام است.
تدبیر24»در یک آزمایش جامع، به کسانی که به کرونا مبتلا بودند و علائم خفیف داشتند داروی تجربی هپاتیت به نام «پژینترفرون-لامبدا» داده شد که نوعی ساخت پروتئین طبیعی است و با فراخوانی سلول های سیستم ایمنی بدن به محل عفونت به کنترل بیماری های تنفسی کمک می کند.

تحقیقات نشان داد افرادی که این دارو را مصرف می کنند در مقایسه با افرادی که در طول دوره درمان این دارو را مصرف نکرده اند چهار برابر بیشتر احتمال دارد که در هفت روز بیماری ناشی از عفونت کرونا در بدن را پشت سر بگذارند.

تیم تحقیقاتی ، از مرکز بیماری های کبدی تورنتو ، شبکه بهداشت دانشگاه ، اظهار داشت: این یافته ها شواهدی را در اختیار شما قرار می دهد که نشان می دهد این دارو می تواند به جلوگیری از گسترش ویروس در جوامع مختلف در هنگام تولید واکسن کمک کند.

گیرنده های این دارو در پوشش ریه ها و روده - مناطق اصلی حمله کووید19 - و کبد یافت می شوند.

بیشتر درمان های تجربی در بیماران بستری در حال مطالعه است ، اما محققان می خواهند ببینند آیا پگنترفرون-لامبدا می تواند به جلوگیری از نیاز به بستری در بیمارستان کمک کند یا خیر.

در این مطالعه حدود 60 بیمار کرونایی با طیف خفیف مورد معاینه قرار گرفتند.پس از کنترل بار ویروسی پایه ، بیمارانی که این دارو را دریافت کردند نسبت به کسانی که این دارو را دریافت نکردند در هفت روز بهبودی خود را به دست آوردند.

این درمان حتی در شرکت کنندگان با سطح ویروسی بالاتر ، بیش از یک میلیون نسخه در میلی لیتر ، بیشتر آشکار شد.

یکی از پزشکان این تیم تحقیقاتی اظهار داشت: این دارو به کاهش سریع سطح ویروس کمک می کند و این از بدتر شدن افراد یا سرایت بیماری به دیگران جلوگیری می کند.

وی گفت:  اگر بتوانیم با کمک این دارو به سرعت سطح ویروس کرونا را کاهش دهیم  افراد کمتر ویروس را به دیگران منتقل می کنند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: