آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ - 2025 December 10
کد خبر: ۱۲۱۵۷۸
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۱

پیش‌بینی سفرهای مردم با سناریوهای مختلف

بر اساس گزارش‌های مرکز مدیریت اطلاعات راه‌ها و حمل و نقل جاده‌ای در بازه زمانی ۱۰ بهمن ماه تا ۲۰ اسفند ماه امسال در دو سناریو پیش بینی شده و اگر محدودیت‌های سراسری مانند گذشته درنظر گرفته شود، ترددها و سفرهای بین استانی ۲۰ درصد کاهش پیدا خواهد کرد.
تدبیر24»بر اساس جدیدترین گزارش مرکز مدیریت اطلاعات راه‌ها و حمل و نقل جاده‌ای دو سناریو عادی و افزایش محدودیت‌های سراسری برای پیش‌بینی سفرهای بین‌ استانی تا ۲۰ اسفند ماه در نظر گرفته شده است.

در سناریو اول فرض می‌شود که تغییری در روند شیوع بیماری کرونا و افزایش محدودیت‌ها بوجود نیاید که در این صورت پیش بینی می‌شود متوسط تردد روزانه بین استانی به حدود ۱ میلیون و ۵۰۰ هزار وسیله نقلیه برسد. بر این اساس اوج ترددها در تعطیلات ۲۲ بهمن و نیمه دوم اسفندماه برآورد شده است.

اما اگر محدودیت‌های سراسری در پی افزایش احتمالی شیوع بیماری کرونا اعمال شود، برآوردها حاکی از متوسط تردد روزانه بین استانی حدود ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار وسیله نقلیه است که در این سناریو صرفا سفرهای اضطراری و با اهداف کاری امکان پذیر خواهد بود. روند تردد در طی هفته‌ها تغییر چندانی نخواهد داشت.

در این صورت سفرهای استانی مردم تا ۲۰ اسفند ماه با کاهش ۲۰ درصدی نسبت به شرایط کنونی و سناریو اول مواجه خواهد شد. البته هر یک از پارامترها مانند اعمال محدودیت‌ها، افزایش شیوع ویروس کرونا و تغییرات آب و هوایی ممکن است باعث ایجاد تغییرهای کلی یا مقطعی در روند ارزیابی‌های صورت گرفته شود.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: