ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 19
کد خبر: ۱۲۱۶۸۳
تاریخ انتشار: ۰۱ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۱

بلبشو در AFC به بهانه کرونا!

کنفدراسیون فوتبال آسیا اعلام کرد دیدارهای عربستان، استرالیا و ژاپن در انتخابی جام جهانی به تعویق نخواهد افتاد.
تدبیر24»بعد از آنکه کنفدراسیون فوتبال آسیا اعلام کرد به دلیل شیوع کرونا بار دیگر رقابت های انتخابی جام جهانی از جمله گروه C که تیم ملی فوتبال ایران نیز در آن حضور دارد به تعویق افتاده است، برنامه جدید و عجیبی برای آن اعلام شد. 

چندی پیش دیدار قطر و مالدیو در دوحه قطر در انتخابی جام جهانی برگزار شد که با برد پرگل قطری ها به پایان رسید. 

حالا نیز کنفدراسیون فوتبال آسیا اعلام کرده است چهار دیدار زیر به تعویق نخواهد افتاد و فروردین ماه سال ۱۴۰۰ برگزار می شود که به احتمال زیاد به خاطر شرایط کرونایی حاکم بر این کشورها است:

نپال- استرالیا 

عربستان- یمن

تاجیکستان -مغولستان 

ژاپن- مغولستان 

این در حالی است که هنوز نحوه میزبانی سایر بازیها از جمله ایران مشخص نیست. تیم ملی فوتبال ایران در دور رفت برابر بحرین و عراق مهمان بود و اکنون مشخص نیست در بازیهای برگشت در چه کشوری باید به میدان برود. 

سوال دیگر اینجا است علاوه بر از دست دادن امتیاز میزبانی، چرا بعضی کشورها باید با فاصله زمانی زیاد به میدان بروند ولی چند کشور از جمله ایران باید بازیهای خود را فشرده برگزار کنند که احتمال مصدومیت نیز در این شرایط وجود دارد. 

باید دید کنفدراسیون فوتبال آسیا می تواند شرایط برابری برای تیم های قاره فراهم کند یا خیر.

برچسب ها: تدبیر24 بلبشو
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: