آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۱۲۱۷۰۵
تاریخ انتشار: ۰۳ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۴

توجه لایحه "حمایت از زنان در برابر خشونت" به «خروج زنان از کشور»

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری درباره حق خروج زنان از کشور گفت که طبق ماده ۵۷ لایحه "حفظ کرامت و حمایت از زنان در برابر خشونت" در صورت خودداری غیر موجه شوهر در اعطای اذن، زنان می‌توانند مستندات ضرورت خروج از کشور خود را به دادگاه تسلیم کنند و با رسیدگی خارج از نوبت در دادگاه اذن خروج از کشور بگیرند.
تدبیر24»معصومه ابتکار در حساب توئیتری خود نوشت:در ماده ۵۷ لایحه "حفظ کرامت و حمایت از زنان در برابر خشونت" که در دولت تصویب شده، درباره زنانی که برای خروج از کشور نیاز به اذن همسر دارند، آمده «در صورت خودداری غیر موجه شوهر از اعطای اذن، می‌توانند ضمن تقدیم دادخواست مستندات ضرورت خروج از کشور را به دادگاه خانواده تسلیم کنند.

دادگاه خارج از نوبت نسبت به موضوع رسیدگی کرده و در صورت احراز ضرورت امر، عنداللزوم پس از اخذ تامین مناسب، اذن خروج از کشور با ذکر مدت و دفعات سفر خواهد داد».

وی در ادامه تاکید کرده است: به علاوه دادستان کل کشور حق ورود دارد و طبق قانون می‌تواند در موضوع رفع ممنوعیت خروج از کشور به عنوان مدعی العموم ورود کند.

برچسب ها: تدبیر24 خشونت
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: