ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
پنجشنبه ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 15
کد خبر: ۱۲۱۷۷۸
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۳

بورس همچنان برمدار نزول

روند نزولی بازار سرمایه همچنان ادامه دارد و شاخص کل بورس امروز هم روندی کاهشی داشت.
تدبیر24»شاخص کل بورس امروز با ۲۷۱۹ واحد کاهش به رقم یک میلیون و ۲۱۱ هزار واحد رسید و شاخص کل با معیار هم وزن هم با ۹۹۷ واحد کاهش رقم ۴۳۵ هزار و ۹۶ واحد را ثبت کرد.

همچنین در این بازار ۷۶۴ هزار معامله به ارزش ۶۶ هزار و ۱۳۶ میلیارد ریال انجام شد.

ملی صنایع مس ایران و فولاد مبارکه اصفهان نسبت به سایر نمادها بیشترین تاثیر مثبت و در مقابل صنایع پتروشیمی خلیج فارس، سرمایه گذاری تامین اجتماعی، ایران خودرو، گروه مپنا، بانک ملت و سرمایه گذاری غدیر نسبت به سایر نمادها بیشترین تاثیر منفی را روی بورس گذاشتند.

در آن سوی بازار سرمایه شاخص کل فرابورس هم با ۲۹ واحد کاهش رقم ۱۷ هزار و ۲۲۳ واحد را ثبت کرد.

معامله گران این بازار ۲۶۵ هزار معامله به ارزش ۴۶ هزار و ۴۲۱ میلیارد ریال انجام دادند.

فولاد هرمزگان جنوب و پلمیر آریاساسول نسبت به سایر نمادها بیشترین تاثیر مثبت و در مقابل سهامی ذوب آهن اصفهان، سرمایه گذاری سبا تامین، سنگ آهن گهر زمین، بانک دی و اعتباری ملل نسبت به سایر نمادها بیشترین تاثیر منفی را روی فرابورس گذاشتند.

برچسب ها: تدبیر24 بورس
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: