ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
چهارشنبه ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 14
کد خبر: ۱۲۱۷۸۷
تاریخ انتشار: ۰۶ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۸:۵۳

ترمزدستی کرونا با طرح شهید سلیمانی در ابرکوه کشیده شد

رئیس شبکه بهداشت و درمان ابرکوه از نتایج مثبت اجرای طرح شهید سلیمانی در کنترل و کاهش آمار مبتلایان به کرونا در این شهرستان خبر داد.

تدبیر24»دکتر عبدالحسین اکرمی عصر سه‌شنبه پنجم اسفندماه در جلسه ستاد مقابله و پیشگیری از کرونا در ابرکوه ضمن اعلام این خبر، از افزایش سه برابری آمار مبتلایان به کرونای این شهرستان در بهمن نسبت به دی‌ماه سخن گفت و افزود: از مجموع تست‌های انجام شده، در دی‌ماه تعداد ۱۳۲ نفر و در بهمن‌ماه، تعداد ۳۸۶ بیمار کرونا مثبت در شهرستان شناسایی شدند.

وی با اشاره به انجام اقدامات به‌ موقع در شهرستان برای مهار این بیماری از جمله انجام تست در منازل، کارگاه‌ها و کارخانه‌ها، بیماریابی، نظارت و پیگیری وضعیت بیماران و کنترل وضعیت قرنطینه، ادامه داد: هم‌اکنون تیم‌های متعدد به صورت شبانه روزی با هدف شناسایی سریع‌تر بیماران و ناقلان که نقش محوری در قطع زنجیره انتقال کرونا دارند، فعالیت می‌کنند.

اکرمی با تأکید بر این که خوشبختانه در بهمن‌ماه، بیماری در شهرستان ابرکوه کنترل و از پیشرفت افزایشی آن جلوگیری شد، اظهار کرد: از تعداد ۳۸۶ مورد مبتلای مثبت در بهمن‌ماه، ۳۹ درصد مربوط به ۱۰ روز اول بود که در ۱۰ روز دوم به ۴۵ درصد افزایش یافت اما با اقدامات به‌موقع در ۱۰ روز سوم به ۱۶ درصد کاهش یافت و تعداد مبتلایان به یک‌ششم رسید.

«علی‌اکبر عسکرنژاد» سرپرست بیمارستان ابرکوه نیز در ای نشست گزارشی از وضعیت فعلی بیمارستان ارائه کرد و گفت: در طول ۱۴ روز گذشته، ۳۲ بیمار کرونا مثبت در بیمارستان بستری بودند که در حال حاضر تعداد آنان به هفت نفر کاهش یافته و متأسفانه در طول هفته گذشته تنها شاهد یک مورد فوتی در بیمارستان بودیم.

این مسئول دلیل اصلی کاهش مبتلایان و بستری‌های کرونایی را اعمال به‌موقع محدودیت‌ها عنوان کرد و ادامه داد: اگر کنترل و محدودیت به‌موقع انجام نمی‌شد، سیر صعودی مبتلایان ادامه می‌یافت و با مشکلات بسیاری مواجه می‌شدیم.

عسکرن‍ژاد در پایان تاکید کرد: در شرایط کنونی باید بتوانیم با ادامه این روند، کنترلی زنجیره انتقال را محدود کنیم و مراقب باشیم تا درگیر کرونای انگلیسی نشویم.

برچسب ها: تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: