ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 19
کد خبر: ۱۲۱۸۷۱
تاریخ انتشار: ۰۹ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۶

تغذیه‌ چه نقشی در جلوگیری از سرطان دارد؟

متخصص تغذیه با بیان اینکه استفاده از شیر و گوشت دام‌هایی که از نان‌های کپک زده استفاده می‌کنند می‌تواند موجب ابتلا به سرطان شود، گفت: آجیل‌هایی که در کنار خیابان عرضه می‌شوند می‌تواند سم را وارد بدن کند.
تدبیر24»احمدرضا درستی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی در پاسخ به این پرسش که «تغذیه‌ چه نقشی در  جلوگیری از سرطان دارد؟»،گفت: اگر مواد غذایی سالم نبوده و حاوی مواد خطرناکی مثل قارچ نان باشد، می‌تواند موجب سرطان شود. همچنین استفاده از شیر و گوشت دام‌هایی که از نان‌های کپک زده استفاده می‌کنند می‌تواند موجب سرطان شود.

وی افزود:‌استفاده از روغن‌های سرخ کردنی که در فست فودها به دلیل سرخ کردن مکرر مواد غذایی استفاده شده هم می‌تواند باعث ایجاد سرطان در بدن انسان شود. آجیل‌هایی که در کنار خیابان قرار دارند می‌تواند سم را وارد بدن کند و حتی سبزیجات و میوه‌های گندیده و له شده هم خطرناک هستند.

این متخصص تغذیه تاکید کرد: در برخی مواقع بهترین ماده غذایی را در اختیار داریم اما نوع تغذیه ما موجب می‌شود تا سبزی و میوه کافی دریافت نکنیم. آنتی اکسیدان‌ها برای بدن ضروری بوده و اسیدهای چرب به اکسیداسیون‌های غیر آنزیمی بسیار حساس هستند.

درستی با بیان اینکه انگور و آلو سیاه، سبزیجات سبز تیره و رنگی و گوجه فرنگی دارای آنتی اکسیدان بالایی هستند،گفت:مصرف زیاد گوشت قرمز، مرغ و چربی‌ها سرطان زا هستند. 

وی با بیان اینکه باید در هرم غذایی روزانه از هر 5 گروه غذایی استفاده شود، اضافه کرد:برنج قهوه‌ای، نان سبوسدار و سبزیجات در جلوگیری از سرطان‌های دستگاه گوارش بسیار موثر هستند.

این متخصص تغذیه خطاب به مردان، بیان داشت: برای جلوگیری از ابتلا به سرطان به ویژه سرطان پروستات، در غذاخوردن اعتدال را رعایت کنید؛غذا خوردن زیاد باعث بادگلو و افزایش میزان اکسیدان‌های بدن شده و شانس ابتلا به سرطان را بالا می‌برد.

درستی یادآور شد: افراد باید مواد غذایی را به صورت مناسب دریافت کنند. فعالیت فیزیکی، خواب مناسب و آرامش روحی داشته باشند و هر چند وقت یکبار توسط پزشک معاینه شوند.

برچسب ها: تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: