میزان بالای چربی خون یک عامل خطر شناخته شده برای بیماریهای قلبی است و از آنجا که دانههای قهوه حاوی یک ترکیب بسیار قوی برای بالا بردن کلسترول (کافستول) هستند، بررسی آنها باارزش داشت.
کافستول به طور عمده در دم کردههای بدون فیلتر، مانند قهوه فرانسه، قهوههای ترکی و یونانی وجود دارد، اما در اسپرسوها نیز وجود دارد که پایه بسیاری از قهوههای ساخته شده باریستا، از جمله لاته و کاپوچینو است.
محققان تاکید دارند افرادی که کلسترول بالایی دارند یا نگران ابتلاء به بیماری قلبی هستند بسیار مهم است که نوع قهوه خود را با دقت انتخاب نمایند.
در سطح جهان، هر روز ۳ میلیارد فنجان قهوه مصرف میشود. بیماریهای قلبی عروقی دلیل اصلی مرگ و میر در سطح جهانی است که هر ساله ۱۷.۹ میلیون نفر جان خود را از دست میدهند.