آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
شنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 01
کد خبر: ۱۲۲۱۰۶
تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۸:۱۳

ویتامین‌هایی که مانع پیشرفت پارکینسون می‌شوند

محققان معتقدند با مصرف مقادیر مناسبی از ویتامین C و E ممکن است خطر ابتلا به بیماری پارکینسون، کاهش یابد.
تدبیر24»ویتامین C و ویتامین E ویتامین هایی هستند که در میوه‌های خانواده مرکبات مثل پرتقال، سبزیجات و غلات کامل وجود دارند. ویتامین C به جذب آهن و به بهبود زخم‌ها کمک و چشم‌ها را سالم نگه می‌دارد، در حالی که ویتامین E نقشی اساسی در بازسازی سلول‌ها دارد.

هر دو ویتامین به تقویت ایمنی بدن و بهبود سلامت پوست کمک می‌کنند. اکنون دانشمندان جلوگیری از پارکینسون را دلیل دیگری برای مصرف این دو ویتامین پیدا کرده‌اند.

اخیراً مشخص شده‌است که ویتامین C و ویتامین E ممکن است به شدت با بیماری پارکینسون ارتباط داشته باشند. طبق مطالعه جدیدی که در مجله Neurology منتشر شده، دریافت ویتامین E و C با خطر پارکینسون رابطه معکوس دارد.

محققان پس از مطالعه کامل سوابق بهداشتی بیش از ۴۳ بزرگسال بین ۱۸ تا ۹۴ ساله از ۱۹۹۷ تا ۲۰۱۶ به این نتیجه رسیدند. آنها سوال خود را بر اساس رژیم غذایی تجزیه و تحلیل کردند و به این نتیجه رسیدند که رژیم غذایی نقش مهمی در کاهش خطر ابتلا به اختلالات عصبی مانند بیماری پارکینسون دارد. افزودن غذاهای غنی از ویتامین E و C ممکن است به جلوگیری از پارکینسون در مراحل بعدی زندگی کمک کند.

بیماری پارکینسون چیست؟

بیماری پارکینسون یک اختلال پیشرونده در سیستم عصبی مرکزی است که بر حرکت تأثیر می‌گذارد. علائم آرام شروع می‌شوند و با گذشت زمان بدتر می‌شوند. اولین علائم پارکینسون ممکن است فقط در حد لرزش نه چندان مشهود در یک دست باشد، بعداً ممکن است در راه رفتن، نوشتن، گفتار و انجام سایر کارهای روزمره مشکل ایجاد کند.

روزانه چقدر ویتامین C مصرف کنیم؟

برای بزرگسالان، مقدار توصیه شده روزانه برای ویتامین C، حدود ۶۵ تا ۹۰ میلی‌گرم در روز است. منابع معمول این ماده مغذی شامل مرکبات، فلفل، کلم بروکلی و ... است.

روزانه چقدر ویتامین E مصرف کنیم؟

مقدار توصیه شده روزانه (RDA) ویتامین E برای افراد ۱۴ ساله و بالاتر ۲۲ میلی‌گرم است. غذاهایی مانند تخمه آفتابگردان، بادام و تخمه کدو از منابع معمول ویتامین E هستند و به راحتی می‌توانند در رژیم غذایی گنجانده شوند.

برچسب ها: تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: