آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 15
کد خبر: ۱۲۲۱۳۱
تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۹:۰۷

تالاب‌ها قابل واگذاری نیستند

در پی انتقال سند تالاب انزلی به‌ وزارت نیرو و پیگیری این وزارتخانه برای دریافت سند ۴۲ تالاب دیگر رییس سازمان جنگل‌ها گفت: تالاب‌ها به‌هیچ وجه قابل واگذاری نیستند. درمورد تالاب انزلی نیز اشتباه شده است و سند این تالاب به‌زودی به سازمان جنگل‌ها بازخواهد گشت.

تدبیر24»مسعود منصور در گفت و گو با ایسنا با تاکید بر اینکه تالاب‌ها به هیچ‌وجه قابل واگذاری نیستند، اظهار کرد: بر اساس قانون وزارت نیرو، سازمان حفاظت محیط زیست و سازمان جنگل‌ها وظایف مشخصی از جمله حفاظت، تعیین حد بستر و... تالاب‌ها را برعهده دارند. باوجود وظایف متعدد، سند مالکیت تالاب‌ها باید به‌عنوان انفال برای منابع طبیعی حفظ شود.

وی در ادامه با اشاره به اینکه هیچ استناد قانونی مبنی بر انتقال سند تالاب‌ها به اسم وزارت نیرو نداریم، تصریح کرد: سند تالاب انزلی به‌دلیل اشتباه اداره ثبت استان گیلان به اسم وزارت نیرو شد.

رییس سازمان جنگل‌ها ادامه داد: بلافاصله پس از این اتفاق من به رییس سازمان ثبت نامه زدم، مستندات قانونی را ارسال و اعتراض سازمان جنگل‌ها را اعلام کردم. رییس این سازمان اعلام کرد که انتقال سند تالاب انزلی به وزارت نیرو اشتباه است و اصلاح می‌شود.

منصور در پایان با بیان اینکه پس از این هیچ سندی برای وزارت نیرو در حوزه تالاب‌ها صادر نخواهد شد، گفت: مالکیت تالاب انزلی نیز به سازمان جنگل‌ها بازخواهد گشت.

برچسب ها: تدبیر24 واگذاری
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: