وی بیان کرد: ۹ مارس روز جهانی رژیم درمانگر مصادف با ۱۹ اسفند، به عنوان روز متخصصین تغذیه و رژیم درمانی در نظر گرفته شده و نامگذاری آن در تقویم ملی نشان از اهمیت این موضوع دارد.
وی خاطرنشان کرد: اساسی ترین نقش در تربیت و پرورش انسان سالم به عنوان محور توسعه پایدار به عهده کارشناسان است، لذا آموزش و آگاهی تاثیر بسزایی دارد.
کارشناس مسئول تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک همچنین به شیوه بیماری کرونا و تاثیر آن به همه حوزه های به خصوص تغذیه هم اشاره کرد و گفت: این بحران باعث نشد که مسئله آموزش در این حیطه مختل شود و آموزش به شکل مجازی و یا تلفنی توسط کارشناسان ادامه دارد.
وی گفت: ریز مغذی ها و گروه های مختلف غذایی نقش بسزایی در رشد و پرورش ذهن کودکان دارند به همین دلیل در بحران کرونا، آموزش تغذیه سالم در شبکه های شاد صورت گرفته است.
وی تاکید کرد: کارشناسان تغذیه در سه حیطه فردی، خانواده و جامعه فعالیت دارند، چرا که سلامت افراد در گرو تغذیه سالم است و به نوبه خود علاوه بر تاثیر روی سیستم بهداشتی و درمانی، روی اقتصاد نیز تاثیرگذار است.
یادگاری در پایان افزود: رژیم درمانگر به این معنا نیست که فقط افراد بیمار باید از رژیم غذایی خاص پیروی کنند، بلکه هر فرد باید یک برنامه غذایی صحیحی داشته باشد تا به بهبود و حفظ سلامتی خود کمک کند، امیدواریم با آگاهی و آموزش بیشتر و بهتر به داشتن جامعه ای سالم و پویا کمک کنیم.