اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

ابراهیم متقی - فشارهاي بين‌المللي و محدوديت‌هاي اقتصادي ايران پس از 5 مهر افزايش بيشتري پيدا مي‌كند. اين امر به‌گونه اجتناب‌ناپذير تأثير خود را بر زندگي اقتصادي و قابليت‌هاي تاكتيكي ايران به‌جا خواهد
منابع انسانی در بزنگاه آینده

منابع انسانی در بزنگاه آینده

محمدمهدی محمدی - روایت و تحلیلی از آخرین گزارش McKinsey & Company معتبرترین شرکت مشاوره مدیریت جهانی با عنوان HR Monitor 2025
پنجشنبه ۱۰ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 02
کد خبر: ۱۲۲۲۱۱
تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۵:۰۵

۶۱ فوتی جدید کرونا در کشور

سخنگوی وزارت بهداشت از فوت ۶۱ بیمار مبتلا به کرونا در شبانه روز گذشته در کشور خبر داد و گفت: با این احتساب مجموع جانباختگان بیماری به ۶۰ هزار و ۹۲۸ نفر رسید.
تدبیر24»دکتر سیما سادات لاری، گفت:  از دیروز تا امروز ۲۰ اسفند ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۸ هزار و ۶۰۳ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۷۰۱ نفر از آنها بستری شدند.
 
به گفته وی، مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به یک میلیون و ۷۱۵ هزار و ۱۶۲ نفر رسید.
 
لاری تاکید کرد:متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۶۱ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۶۰ هزار و ۹۲۸ نفر رسید.
 
وی در ادامه گفت: خوشبختانه تا کنون یک میلیون و ۴۶۴ هزار و  ۲۶۸ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.
 
لاری افزود: سه هزار و ۸۲۳ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
 
به گفته وی، تا کنون ۱۱ میلیون و ۴۶۷ هزار و ۵۳ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
برچسب ها: تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: