اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

ابراهیم متقی - فشارهاي بين‌المللي و محدوديت‌هاي اقتصادي ايران پس از 5 مهر افزايش بيشتري پيدا مي‌كند. اين امر به‌گونه اجتناب‌ناپذير تأثير خود را بر زندگي اقتصادي و قابليت‌هاي تاكتيكي ايران به‌جا خواهد
اقتصاد دیجیتال و تاب‌آوری زنجیره ارزش پتروشیمی زیر فشار تحریم

اقتصاد دیجیتال و تاب‌آوری زنجیره ارزش پتروشیمی زیر فشار تحریم

محمدمهدی محمدی- صنعت پتروشیمی ایران، به‌عنوان قلب تپنده صادرات غیرنفتی کشور، بارها این آزمون را پشت سر گذاشته و هر بار با زخمی تازه، اما همچنان زنده و ایستاده به مسیر خود ادامه داده است. اما امروز ماجرا پیچیده‌تر از همیشه است
چهارشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 08
کد خبر: ۱۲۲۲۱۶
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۴

برف و باران در جاده‌های ۹ استان

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا از بارش برف و باران در جاده‌های ۹ استان کشور خبر داد.

تدبیر24»سرهنگ احمد شیرانی در گفت وگو با ایسنا، درباره آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌های کشور گفت: گزارش‌های دریافتی از مراکز کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا حاکی از تردد روان در اکثر جاده‌های کشور است و تنها در حدفاصل پل فردیس تا مهرویلا در آزادراه کرج - قزوین ترافیک پرحجم و در مقاطعی نیمه سنگین گزارش شده است.

وی درباره وضعیت جوی جاده‌های کشور نیز گفت: گزارش ها حاکی از بارش برف و باران در برخی از محورهای استان های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، گیلان، زنجان، قزوین، البرز، تهران و مازندران است.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا افزود: بنابر این گزارش ها محورهای چالوس، هراز، فیروزکوه و آزادراه تهران - شمال دارای بارش برف و باران و آزادراه قزوین - رشت دارای بارش باران گزارش شده که لازم است رانندگان حین تردد از محورهای برفی و بارانی ضمن رعایت مقررات مربوط به رانندگی در این شرایط حتما فاصله طولی مناسب و سرعت مطمئنه را نیز رعایت کنند.

برچسب ها: تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: