آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۱۲۲۲۸۱
تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۷

این ماده غذایی را هرگز در یخچال نگهداری نکنید

کارشناسان معتقدند نگهداری سیب زمینی در یخچال، باعث تولید ماده‌ای سرطان زا در آن می‌شود.
تدبیر24»کارشناسان هشدار می‌دهند که نگهداری سیب زمینی در یخچال کار بسیار اشتباهی است؛ زیرا این میوه حاوی ماده‌ای است که نگهداری آن در یخچال می‌تواند طعم آن را تغییر دهد.

این کارشناسان توضیح دادند: این ماده آکریل آمید است که معمولاً هنگام پخت غذا‌های غنی از نشاسته در دمای بیش از ۱۲۰ درجه سانتیگراد ظاهر می‌شود که قرار دادن آن‌ها در یخچال میزان این ماده شیمیایی را افزایش می‌دهد.

این مؤلفه، ماده اصلی تحقیقات در مرکز بین المللی تحقیقات سرطان در فرانسه است. متخصصان آن را به عنوان ماده‌ای طبقه بندی کرده اند که می‌تواند باعث سرطان شود.

به همین دلیل محققان خواستار محدود کردن مصرف مواد غذایی حاوی این ماده به ویژه سیب زمینی سرخ شده و چیپس شده اند.

آن‌ها معتقدند برای جلوگیری از ظهور این ماده، نحوه نگهداری سیب زمینی مهم است و بهترین راه برای این کار قرار دادن سیب زمینی‌ها در مکانی دور از نور و در دمای ۸ درجه سانتیگراد است.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: