بازی دوسر باخت برای جامعه و نظام سیاسی

بازی دوسر باخت برای جامعه و نظام سیاسی

بهاره آروین» مشکل از تعداد ثبت‌نام‌کنندگان اولیه نیست و در دیگر ممالک هم اوضاع کم‌وبیش به همین منوال است. مشکل در ساختاری است که قرار است کاهش این تعداد اولیه به تعدادی محدود و قابل قبول برای برگزاری انتخابات را امکان‌پذیر کند
نامزدهای انتخابات باید پاسخ دهندمساله اصلی آنان حجاب و گشت ارشاد است یا معیشت و فقر

نامزدهای انتخابات باید پاسخ دهندمساله اصلی آنان حجاب و گشت ارشاد است یا معیشت و فقر

شهیندخت مولاوردی» نامزدها باید پاسخ بدهند مساله اصلی برای آنها حجاب و گشت ارشاد است یا اینکه معیشت، زنانه شدن فقر، زنانه شدن اعتیاد، زنانه شدن آسیب‌های اجتماعی، زنانه شدن ایذر، زنانه شدن سالمندی و... هم برای آنها دارای اهمیت است.
يکشنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 16
کد خبر: ۱۲۲۳۷
تاریخ انتشار: ۰۴ دی ۱۳۹۲ - ۱۱:۱۷

«زانیار» به جمع مجوزدارها پیوست

مجاز شدن فعالیت هنری زانیار خسروی چند ساعتی می‌شود که در سایت‌های خبری پیچیده است و این خواننده و آهنگساز پس از چهارسال، مجوز انتشار آلبوم دریافت کرد،‌ چنین اقدامی می‌تواند نویدبخش رویکرد متفاوت و جدید متولیان فرهنگی در حیطه موسیقی کشور باشد.
به گزارش تدبیر24 به نقل از ایسنا، مدت زیادی بود که زانیار، برادر کوچکتر سیروان خسروی آثار خود را در فضای مجازی منتشر می‌کرد.

«ریسک»، «کنار مهتاب»، «هیپنوتیزم»، «امید دارم هنوز» و...از جمله تک‌آهنگ‌های او محسوب می‌شود و او در زمینه موسیقی موفقیت‌هایی هم به دست آورده است.

علیرضا پاشایی که چندماهی می‌شود، پس از استعفای سید محمد میرزمانی به عنوان سرپرست دفتر موسیقی وزارت ارشاد را هدایت می‌کند از همان ابتدا بدون حاشیه و در سکوت خبری فعالیت‌هایش را از سرگرفت.

او برخلاف سایر مدیران نشست خبری برگزار نکرد و کمتر از او مصاحبه و گفت‌وگو با رسانه‌ها دیده می‌شود و البته انتقادهایی هم به عملکرد او می‌شد اما نکته‌ای که نباید راحت از کنار آن گذشت، روند سریع‌تر صدور مجوز برای هنرمندان، در زمان کوتاه‌تر، در زمان مدیریت او است.
همچنین، در زمان او برای فعالیت هنرمندانی که پیش از این به صورت غیر مجاز در زمینه موسیقی پاپ فعالیت می‌کردند، تدابیری اتخاذ شد که مجوز گرفتن هنرمندانی چون حسین استیری و زانیار خسروی از این دست بود. هرچند که دیدگاه مرادخانی هم نسبت به این مقوله بی‌تاثیر نبود.
پاشایی در گفت‌وگویی پیش از این بیان کرده بود: ما یک مجموعه‌ای داریم، تحت عنوان «قوانین و دستورالعمل‌ها» و هر آنچه که با قوانین و اجرای هر موسیقی که با دستور العمل‌ها انطباق داشته باشد، بلامانع است. در حوزه موسیقی غیر مجاز و زیرزمینی هم موضع ما این است که هر آنچه با قوانین و مقررات ما و با جغرافیای فرهنگی انطباق داشته باشد، می‌تواند کار ارائه دهد و در حال حاضر هم تعداد قابل توجهی از این گروه‌ها مجوز گرفته‌اند و کار می‌کنند.
هم‌اکنون پاشایی روزهای آخر مدیریت خود را می‌گذراند و گمانه‌زنی‌ها حاکی از آن است که پیروز ارجمند، مدیر مرکز موسیقی حوزه هنری به زودی با حکمی از سوی مرادخانی بر این مستند تکیه خواهد زد.
باید دید که ارجمند که در مرکز موسیقی حوزه هنری حمایت از چنین فضایی جزو سیاست‌های تعریف نشده برای او بود، مرکز موسیقی وزارت ارشاد این هوای تازه‌تر در زمینه صدور مجوز با دید باز را با او نیز تجربه خواهد کرد؟!

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: