ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 21
کد خبر: ۱۲۲۳۷
تاریخ انتشار: ۰۴ دی ۱۳۹۲ - ۱۱:۱۷

«زانیار» به جمع مجوزدارها پیوست

مجاز شدن فعالیت هنری زانیار خسروی چند ساعتی می‌شود که در سایت‌های خبری پیچیده است و این خواننده و آهنگساز پس از چهارسال، مجوز انتشار آلبوم دریافت کرد،‌ چنین اقدامی می‌تواند نویدبخش رویکرد متفاوت و جدید متولیان فرهنگی در حیطه موسیقی کشور باشد.
به گزارش تدبیر24 به نقل از ایسنا، مدت زیادی بود که زانیار، برادر کوچکتر سیروان خسروی آثار خود را در فضای مجازی منتشر می‌کرد.

«ریسک»، «کنار مهتاب»، «هیپنوتیزم»، «امید دارم هنوز» و...از جمله تک‌آهنگ‌های او محسوب می‌شود و او در زمینه موسیقی موفقیت‌هایی هم به دست آورده است.

علیرضا پاشایی که چندماهی می‌شود، پس از استعفای سید محمد میرزمانی به عنوان سرپرست دفتر موسیقی وزارت ارشاد را هدایت می‌کند از همان ابتدا بدون حاشیه و در سکوت خبری فعالیت‌هایش را از سرگرفت.

او برخلاف سایر مدیران نشست خبری برگزار نکرد و کمتر از او مصاحبه و گفت‌وگو با رسانه‌ها دیده می‌شود و البته انتقادهایی هم به عملکرد او می‌شد اما نکته‌ای که نباید راحت از کنار آن گذشت، روند سریع‌تر صدور مجوز برای هنرمندان، در زمان کوتاه‌تر، در زمان مدیریت او است.
همچنین، در زمان او برای فعالیت هنرمندانی که پیش از این به صورت غیر مجاز در زمینه موسیقی پاپ فعالیت می‌کردند، تدابیری اتخاذ شد که مجوز گرفتن هنرمندانی چون حسین استیری و زانیار خسروی از این دست بود. هرچند که دیدگاه مرادخانی هم نسبت به این مقوله بی‌تاثیر نبود.
پاشایی در گفت‌وگویی پیش از این بیان کرده بود: ما یک مجموعه‌ای داریم، تحت عنوان «قوانین و دستورالعمل‌ها» و هر آنچه که با قوانین و اجرای هر موسیقی که با دستور العمل‌ها انطباق داشته باشد، بلامانع است. در حوزه موسیقی غیر مجاز و زیرزمینی هم موضع ما این است که هر آنچه با قوانین و مقررات ما و با جغرافیای فرهنگی انطباق داشته باشد، می‌تواند کار ارائه دهد و در حال حاضر هم تعداد قابل توجهی از این گروه‌ها مجوز گرفته‌اند و کار می‌کنند.
هم‌اکنون پاشایی روزهای آخر مدیریت خود را می‌گذراند و گمانه‌زنی‌ها حاکی از آن است که پیروز ارجمند، مدیر مرکز موسیقی حوزه هنری به زودی با حکمی از سوی مرادخانی بر این مستند تکیه خواهد زد.
باید دید که ارجمند که در مرکز موسیقی حوزه هنری حمایت از چنین فضایی جزو سیاست‌های تعریف نشده برای او بود، مرکز موسیقی وزارت ارشاد این هوای تازه‌تر در زمینه صدور مجوز با دید باز را با او نیز تجربه خواهد کرد؟!

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: