ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 23
کد خبر: ۱۲۲۵۱۷
تاریخ انتشار: ۱۶ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۴:۴۳

دارویی برای درمان مثانه بیش فعال

فسوترودین دارویی است که برای درمان مثانه بیش فعال تجویز می‌شود.
تدبیر24»فسوترودین دارویی است که برای درمان مثانه بیش فعال استفاده می‌شود.

این دارو به‌عنوان یک داروی ضداسپاسم با تسکین عضلات مثانه، توانایی بیمار در کنترل ادرار را بهبود می‌بخشد.

نکات مهم در مصرف فسوترودین

این دارو خوراکی بوده و معمولاً یکبار در روز مصرف می‌شود.

خرد کردن و یا جویدن فسوترودین در زمان مصرف خطر بروز عوارض جانبی این دارو را افزایش می‌دهد.

میزان مصرف این دارو براساس شرایط پزشکی و پاسخ به درمان تعیین می‌شود.

بیشترین اثربخشی این دارو در مصرف منظم و مداوم آن است.

در صورتی‌که بیمار سابقه احتباس ادرار، انسداد شدید معده و روده دارد پیش از مصرف فسوترودین موضوع را باید به پزشک معالج اطلاع دهد.

عملکرد کلیه با افزایش سن کاهش می‌یابد؛ بنابراین افراد مسن ممکن است نسبت به اثرات این دارو به ویژه سرگیجه، خشکی دهان و یبوست حساسیت بیشتری نشان دهند.

مشخص نیست که آیا این دارو به شیر مادر منتقل می‌شود و یا بر نوزاد شیرخوار اثر می‌گذارد ولی بیمار پیش از مصرف باید موضوع را به پزشک معالج خود اطلاع دهد.

عوارض جانبی مصرف فسوترودین چیست؟

خشکی دهان، یبوست، سرگیجه، خواب‌آلودگی و تاری دید از عوارض شایع مصرف این دارو است که در صورت تداوم و یا بدتر شدن باید به پزشک معالج اطلاع داده شود.

درد شدید معده، علائم عفونت کلیه (مانند: ادرار دردناک، کمر درد و تب)، ضربان سریع قلب و یا غش کردن از عوارض جدی مصرف این دارو است که در صورت بروز هر یک از این موارد بیمار باید تحت مراقبت‌های پزشکی قرار گیرد.

برچسب ها: تدبیر24 مثانه
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: