ظریف را قربانی نکنید غلامرضا کریمی

ظریف را قربانی نکنید

صرف‌نظر از اینکه فایل مصاحبه محرمانه دکتر ظریف چگونه لو رفت و چه کسانی در داخل و خارج از این موضوع سود برده و خواهند برد، از یک دیپلمات حرفه‌ای در این سطح بسیار بعید بود.
نظرات منتشره: ۰ درصف انتشار: ۴ آرشیو
از دیپلماسی تا میدان ناصر ذاکری

از دیپلماسی تا میدان

انتشار نوار مصاحبه وزیر امور خارجه کشورمان دو اصطلاح «دیپلماسی» و «میدان» و تقابل این دو را در سطح جامعه مطرح کرد و واکنش‌های بسیار متفاوتی را بین جریان‌های مختلف سیاسی به‌ دنبال داشت.
آرشیو نظرات منتشره: ۰ درصف انتشار: ۲
چهارشنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 12
کد خبر: ۱۲۲۵۷۰
تاریخ انتشار: ۲۱ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۵:۰۸
کلستریدیوم بوتولینوم یک باکتری بی هوازی و میله ای شکل است که پروتئینی با سمیت عصبی مشخص تولید می کند.
تدبیر24»تحت شرایط خاص این ارگانیسم ممکن است در غذاهای تولیدکننده سم رشد کند. این باکتری در مواد غذایی با اسیدیته پایین یا متوسط و در شرایط بی هوازی رشد کرده و تولید سم می کند.
 
در بین مواد غذایی انواع گوشت، ماهی و کنسروهای کم اسید یا با اسیدیته متوسط برای تولید توکسین مناسب هستند و قدرت توکسین تشکیل شده در این مواد نیز با هم متفاوت است.
 
کنسروهای ذرت، نخود فرنگی، لوبیا سبز و اسفناج نیز از غذاهای مناسب برای رشد و تولید سم بوتولینوم است.
 
بوتولیسم یک نوع شدید مسمومیت غذایی است که هنگام بلعیدن غذاهای حاوی سم بوتولونیوم به وجود می آید. شرایط لازم برای تولید سم در ماده غذایی عبارتند از:
 
۱- حضور اسپور باکتری در ماده غذایی کنسرو شده یا فرآوری شده به سایر روش ها
 
۲- زنده ماندن اسپورها طی حرارت دهی در کنسروسازی و یا سایر روش های فرآوری
 
۳- شرایط محیطی مناسب برای رشد اسپورها و تولید سم
 
۴- کافی نبودن پخت ماده غذایی برای غیرفعال سازی سم
 
۵- مصرف ماده غذایی حاوی سم.
 
در بوتولیسم ناشی از غذا، نشانه ها شامل حالت تهوع، استفراغ، اسهال و به دنبال آن یبوست و اتساع شکم است. ضعف و دشواری تنفس از دیگر علائم محسوب می شود.
 
علائم به طور معمول بین ۱۸ تا ۳۶ ساعت پس از مصرف غذای آلوده ظاهر می شود، اما ممکن است بین ۳ ساعت تا ۸ روز متفاوت باشد.
 
مهمترین راه های پیشگیری از ابتلا به بوتولیسم عبارتند از استفاده از فرآیندهای حرارتی مناسب برای کنسروهای غذایی، دور انداختن تمام کنسروهای باد کرده و فاسد، خودداری از مزه کردن غذاهای مشکوک، خودداری از مصرف غذاهای پخته شده ای که به خوبی حرارت داده نشده اند، حرارت دادن ماده غذایی مشکوک دست کم به مدت پانزده دقیقه.
برچسب ها: تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها