بهتر است از استفاده مجدد بطری های پلاستیکی آب معدنی و نوشیدنی ها به ویژه بطری هایی که دچار آسیب دیدگی (خراشیدگی و خرده شدگی) هستند خودداری شود؛ چرا که میزان انتقال مواد سمی از بطری های آسیب دیده بیشتر است. با این حال بسیاری از خراش ها در حد میکروسکوپی بوده و با چشم قابل مشاهده نیست.
همچنین لازم است از گرم کردن ظروف پلاستیکی و پر کردن با مواد غذایی با دمای بالا مثل آب جوش و یا نوشیدنی های داغ و همچنین نگهداری در مجاورت نور مستقیم خورشید خودداری کنیم؛ زیرا افزایش دما و تابش اشعه فرابنفش ریسک مهاجرت میکروپلاستیک ها به ماده غذایی را افزایش میدهد. /ف.نوروزی فرد
«مینا زارعی» کارشناس ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی دانشکده تغذیه و علوم غذایی شیراز