آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
جمعه ۰۲ آبان ۱۴۰۴ - 2025 October 24
کد خبر: ۱۲۲۶۱۳
تاریخ انتشار: ۲۸ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۹
روحانی:

کشورهای همسایه هم گرفتار موج جدید کرونا شده اند

رییس جمهور بر تغییر سبک زندگی برای مقابله با کرونا تاکید کرد .
تدبیر24»حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا با بیان اینکه امروز ما با یک شدتی از جانب کرونا مواجهیم، اظهار کرد: طبق گزارش سازمان بهداشت جهانی در دو ماه گذشته هر هفته سرایت ویروس دوبرابر شده است و این به دلیل همه‌گیری ویروس جهش‌یافته است. من با برخی از سران کشورهای همسایه که صحبت می‌کردم همه آنان گرفتار این موج تازه شده‌اند.

وی با تاکید بر اینکه تنها رعایت یک پروتکل کافی نیست، گفت: فقط شستن دست کافی نیست، فقط ماسک زدن و دست شستن کافی نیست  باید فاصله‌گذاری اجتماعی هم انجام شود و نیز باید از تجمعات دوری کرد.

روحانی یادآور شد: اینکه فکر کنیم فقط سفر نرویم و این کافی است، نه. در شرایط فعلی فقط سفر نرفتن کافی نیست. پس هیچکس نیاید و یک موضوع را بگوید و تأکید کند که مشکل فقط این یکی است. نه اینگونه نیست. باید همه مشکلات حل شود و حل آن در یک جمله جمع می‌شود و آن تغییر سبک زندگی است.

برچسب ها: تدبیر24 روحانی
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: