در مرحله گروهی این رقابتها طی ۶۰ بازی، ۱۵۰ گل زده شد که میانگین هر بازی، ۲.۵ گل را به ثبت رساند. در این بین ۲ تیم استقلال و پرسپولیس با ۱۴ گل زده، بهترین خط حمله را در اختیار داشتند و نیروی هوایی عراق و گوا هند با دو گل زده، ضعیفترین آمار را به ثبت رساندند.
اولونگا از الدحیل قطر و شیخ دیاباته بهترین گلزنان مرحله گروهی غرب آسیا بودند که به ترتیب موفق شدند ۹ و ۵ گل برای تیمهایشان به ثمر برسانند.
همچنین اولونگا با ۳۰ شوت به سمت دروازه بهترین آمار را در بین سایرین داشت و بغداد بونجاح با ۱۹ و عمر خریبین با ۱۷ شوت در ردههای بعدی قرار گرفتند.
همچنین الدحیل با ۱۰۴ شوت، الهلال با ۹۰ و السد با ۸۶ ضربه به سمت دروازه، شوتزن ترین تیمهای دور گروهی بودند. پرسپولیس ایران با ۳۸، الدحیل قطر با ۳۴، الهلال عربستان و استقلال ایران با ۳۰ شوت در چارچوب، بالاترین دقت شوت را در دور گروهی لیگ قهرمانان آسیا داشتند.
در عملکرد دفاعی نیز تراکتور ایران بهترین عملکرد را داشت و با ۳ گل خورده در کنار الوحده امارات بهترین خط دفاعی را در اختیار گرفت. همچنین تراکتور با ۵، الوحده با ۴، استقلال ایران و پاختاکور ازبکستان با ۳ کلینشیت، عملکرد بهتری در بسته نگه داشتن دروازه خود در مرحله گروهی منطقه غرب آسیا داشتند.
تیم فوتبال الهلال عربستان با ۳۸۶۲، پاختاکور ازبکستان با ۳۱۳۱ و پرسپولیس ایران با ۲۸۶۸ پاس، آمار بهتری را نسبت به سایر تیمها ثبت کردند. همچنین الریان قطر با ۱۰۱، السد قطر با ۹۶ و فولاد ایران با ۹۲ خطا، خشنترین تیمهای مرحله گروهی بودند.
الوحده با ۱۶، الریان و النصر با ۱۵ کارت زرد بیشترین کارت زرد را در این مرحله دریافت کردند و نورالدین آمرابات از النصر و رخمانوف از AGMK ازبکستان با ۳ کارت زرد، رکوردداران دریافت کارت در دور گروهی بودند.