ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
دوشنبه ۱۳ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 04
کد خبر: ۱۲۳۴۸۵
تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۴۰۱ - ۱۷:۴۶

با کمی خلاقیت میلیاردی کسب درآمد کنید

اکنون که به این مهم رسیدید که درآمد چقدر مهم است میخواهم به شما یاد دهم چطور جملات تاکیدی را بگویید تا تاثیر گذار باشد و چه جملات تاکیدی را برای جذب پول بگویید.

ظروف یکبار مصرف گیاهی

امروزه به جای استفاده از لیوانهای یکبار مصرف پلاستیکی از ظروف یکبار مصرف گیاهی آملون استفاده می نمایند این لیوانها چون ازپودر نشاسته ذرتتولید می شوند کاملا با محیط زیست و طبیعت سازگاز هستند و با سرعت فراوانی در درون خاک تجزیه می گردند.

کلمن آب بچگانه

پیشنهاد می ‌شود برای طراحی کلمن آب بچه گانه اکثراً از کلمن پلاستیکی استفاده کنیم تا بتوانید در مدت‌ زمان بیشتری آن را در اختیار داشته باشید هر چند برخی از کلمنهای پلاستیکی به‌ صورت نشکن تولید می‌ شوند اما برخی دیگر نیز از پلاستیکهای غیر انعطاف ‌پذیر تولید می‌ شوند که حتی اگر با آن جنس نیز از دستشان بیفتد بازهم سبب شکستگی می‌ شود.

ایزوگام پاسارگاد

بسیاری از افراد برای حفظ محل محل زندگی خود از رطوبت اقدام به نصب ایزوگام پاسارگاد دلیجان می کنند و و از این طریق خود را از بوب نامطبوع و حشرات مصون می دارند. در گذشته افراد قیر معدنی را با خاک رس ترکیب می کردند و برای عایق رطوبتی و ملات بندی از آن بهره می بردند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: