اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

اسنپ‌بك و تداوم ابهام راهبردي

ابراهیم متقی - فشارهاي بين‌المللي و محدوديت‌هاي اقتصادي ايران پس از 5 مهر افزايش بيشتري پيدا مي‌كند. اين امر به‌گونه اجتناب‌ناپذير تأثير خود را بر زندگي اقتصادي و قابليت‌هاي تاكتيكي ايران به‌جا خواهد
منابع انسانی در بزنگاه آینده

منابع انسانی در بزنگاه آینده

محمدمهدی محمدی - روایت و تحلیلی از آخرین گزارش McKinsey & Company معتبرترین شرکت مشاوره مدیریت جهانی با عنوان HR Monitor 2025
جمعه ۱۱ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 03
کد خبر: ۱۲۳۶۳۵
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۴۰۱ - ۱۷:۰۰

راهی که از آن ثروتمند شدم را به شما می گویم

برای ثروتمند شدن باید ذهن ثروتمندی داشته باشید چون من هم با همین روند توانستم به ثروت برسم در دورانی جوانی راه حلی به ذهنم رسید که در حوزه سویا بسیار کارآمد بود آن روش را در این عرصه پیاده کردم و در نهایت توانستم موفق شوم در همین راه به ثروتی رسیدم که زندگی مرا دگرگون ساخت در ادامه برای شما انواع سویا را بررسی میکنم.

سویا گوشتی

سویا گوشتی در غذاهای زیادی استفاده می شود و کاربرد فراوانی برای انسان می تواند داشته باشد اگر بخواهیم در رابطه با سویا و انواع آن صحبت کنیم باید بگوییم به صورت آجیلی و خشک وجود دارد که پروتئینهای زیادی در آن قرار گرفته است از سوی دیگر می تواند سلامت بدن را تحت تاثیر قرار دهد.

از آنجا که می دانید سویا یک ماده غذایی بسیار مناسب و پرطرفدار می باشدبه دلیل بالا بودن پروتئین ماده جایگزین بسیار مناسبی برای گوشت نوع رژیمهای غذایی کاربرد دارد مصرف سویا در وعده های غذایی غذاها بسیار زیاد است زیرا در کنترل بیماری دیابت تاثیر گذار است به صورت عمده در بازار خرید و فروش می ‌شود بسیاری از شرکتهای بازرگانی این کالا را خریداری می‌ کنند و به صورت جزئی به فروش می رسانند.

سویا خوراکی

مصرف سویای خوراکی در کشورهای آسیایی نسبت به کشورهای غربی آمار بالاتری را نشان می دهد. آخرین اخبار سویا خوراکی فله در ایران با توجه به اینکه سویا خوراکی که به شکل فله و بسته ای به بازار عرضه می شود در گروه کالاهای ضروری قرار داردنسبت به دیگر محصولات پروتیینی از قیمت کمتری برخوردار هست.

با توجه به وضعیت بازار سویا پروتئینی فله نسبت به سویای بسته بندی از قیمت مناسب تری برخوردار است، همچنین حجم سفارش مشتریان فاکتور مهمی در تعیین قیمت سویا می باشد.

سویا خشک

سویا خشک به‌عنوان جایگزین گوشت بسیار معروف است؛ اما خواص دیگری نیز وجود دارد که اغلب به آن بی‌توجه بوده‌اند. سویا یکی از اعضای خانواده نخودها است و از آن در تولید محصولات زیادی شامل آرد سوی، پروتئین سویا، توفو، شیر سویا، سس سویا و روغن سویا استفاده می‌کنند. میزان پروتئین سویا آجیلی بسیار زیاد است و کالری آن چندان نیست؛ ۱۰۰ گرم سویا حاوی ۳۶ گرم پروتئین، ۲۰ گرم چربی، ۳۰ گرم کربوهیدرات، ۹ میلی‌گرم فیبر، ۱۵۵ میلی‌گرم ایزوفلاون و ۱۶۰ میلی‌گرم فیتواسترول است. غذاهای سنتی سویا به دو دسته تخمیر شده و تخمیر نشده تقسیم می‌شوند.

با این‌حال دانه سویا همچنین شامل برخی ضد‌مغذی‌ها است که هضم را با مشکل روبرو کرده و در جذب پروتئین و سایر میکرومغذی‌ها همچون لکتین قطعات ساپونین مهارکننده های تریپسین تداخل می‌کند. خوشبختانه این ترکیبات اغلب در متدهای فرآوری که بر روی محصولات سویا اعمال می‌شود، از بین می‌روند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: