نیمی از جامعه میل به مشارکت در حوزه سیاسی ایران را ندارند

نیمی از جامعه میل به مشارکت در حوزه سیاسی ایران را ندارند

تقی آزاد ارمکی - انتخاباتی که در پیش داشتیم در سایه یک مجموعه از محدودیت‌ها بود. محدودیت اول این بود که قرار نیست دوره آقای رییسی نقد شود و از یک طرف باید آن را دوره طلایی قلمداد کنید.
چرا پیروز شدیم و خوشحال نیستیم؟

چرا پیروز شدیم و خوشحال نیستیم؟

محمد حیدری» نگاهی گذرا به رسانه‌های اصول‌گرا، عمق ناکارآمدی و معیوب بودن این گفتمان را نشان می‌دهد. در واقع اصلا نمی‌توان آنها را «رسانه» خواند، آنها نه رسانه! بلکه تعدادی بنگاه خبرسازی و تبلیغاتی هستند
شنبه ۰۶ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 27
کد خبر: ۱۲۳۷۴۹
تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۳

گام هایی طلایی که مرا به ثروت رساند

مهم ترین فعالیت های من که سبب شد در نهایت به ثروت و موفقیتی چشم گیر دست پیدا کنم جمع بندی اهداف و مشخص کردن آنها به صورت کاملا واضح بود و در ادامه این مقاله قصد دارم تا بهترین محصولات خود در حوزه تولید پیاز داغ را بررسی نمایم.

پیاز داغ آماده

نمک پیاز داغ آماده هر برند بستگی به روش سرخ دارد اما به طور میانگی در 12 گرم برابر با 0.29 گرم است.

در پیاز داغ آماده اسید های چرب ترانس به جهت روغن استفاده شده وجود دارد که مقدار آن 0.03 گرم است.

چربی این مقدار پیاز داغ چیزی حدود 3.88 گرم است.

زمان ماندگاری این محصول تقریبا 6 ماه است که افرادی بیشتر از این تایم نگهداری میکنند و این در طولانی مدت باعث بروز مشکل های مختلف در فرد میشود.

چربی و نمک این محصول خیلی زیاد و بیشتر از متوسط است اما در مقابل مقدار قند و چربی ترانس آن مقدار قابل قبول و مناسبی است.

پیاز داغ الیت

خریدن انواع پیاز سرخ شده آماده مانند پیاز داغ الیت ممکن با نوسانات قیمتی همراه باشد چون نمونه های مختلفی از پیاز داغ در بازار وجود دارد.

از این رو خیلی از شرکت های غذایی و کنسروی بخصوص رستوران های کوچک و بزرگ در صدد خرید های بزرگ و عمده این محصول هستند.

و به طبع تمایل دارند این محصول را با کیفیت های بهتر با نشان ایزو 9001 و استانداردهایی که مورد نیاز است خرید نمایند.

مهمترین عاملی که در تهیه پیاز داغ الیت تاثیر گذار است رعایت بهداشت در زمان سرخ کردن و خرد کردن پیاز ها می باشد.

برای همین رعایت اصول بهداشتی تا حد خیلی زیادی می تواند در قیمت خرید پیاز داغ الیت تاثیر مستقیم بگذارد.

پیاز داغ پاکر

در کشور ایران پیاز و پیاز داغ پاکر یکی از صیفی جاتی است که در مقادیر عمده تولید می گردد.

با وجود اینکه این محصول در بسیاری از نقاط ایران کشت می شود اما بیشترین سهم تولید محصول مربوط به استان های خراسان، اصفهان، هرمزگان و فارس است.

با توجه به اینکه شرایط آب و هوایی شهرهای مختلف با یکدیگر برابر نیست فصل برداشت این محصول نیز متفاوت می باشد.

بهترین زمان جهت خرید پیاز داغ پاکر در فصل برداشت این محصول می باشد.

چرا که به سبب عرضه فراوان این محصول بازار خرید و فروش پیاز داغ شیرین نیز داغ تر می گردد.

همچنین با توجه به کیفیت و مرغوبیت محصول میزان خرید پیاز داغ نیز متفاوت است.

هرچه محصول از کیفیت بالاتری برخوردار باشد میزان خرید پیاز داغ نیز افزایش پیدا می کند.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: