تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

تهديدهاي پيش روي دولت پزشکیان

جهانبخش خانجانی» جريان اصلاحات كه در تداوم حركت تاريخي ملت ايران در انقلاب مشروطه، انقلاب شكوهمند اسلامي و حماسه بزرگ دوم خرداد همچنان بر مشي اصلاحي و رفرميستي خود تاكيد و اصرار دارد
اتحاد مثلث!

اتحاد مثلث!

فیاض زاهد - محمد مهاجری» وضعيت جديدي كه در سپهر سياست ايران رخ نموده تا حد كم نظيري استثنايي است. براي اثبات و انتقال اين باور تلاش مي‌شود در اين نوشته به برخي ابعاد آن اشاره شود
دوشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 07
کد خبر: ۱۲۴۲۴۲
تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۶
عضو هیئت رئیسه مجلس:

مهم ترین چالش مجلس دوازدهم، احیای جایگاه مجلس است

این تنوع مجلس اگرتوام با  اخلاق حرفه ای و اسلامی که لازمه حضور در مجلس است، نباشد، چالش بزرگی برای مجلس به وجود می آید.

تدبیر24» غلامرضا نوری قزلجه در مورد اینکه چه مسائلی باید در اولویت کاری مجلس دوازدهم قرار بگیرد، گفت: اول از هم سامان دهی مسائل اقتصادی است که باید در اولویت قرار گیرد. سپس روابط بین الملل، بحث تحریم ها، حوزه نقل و انقال پول، مسائل مالی، جذب سرمایه گذاری های خارجی، رفع موانع تولید در داخل کشور و اصلاح برخی قوانینی که در حوزه مالیات اتفاق افتاده است.

 

غلامرضا نوری قزلجه نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار تدبیر 24 در مورد چالش های پیش روی مجلس دوازدهم گفت: مهم ترین چالش برای مجلس دوازدهم، احیای جایگاه مجلس است. موضوع دیگر، ترکیب مجلس است؛ این مجلس از لحاظ سیاسی دارای تنوعی است که می تواند مثبت باشد. در واقع با این ترکیب موضوعات مطرح شده در صحن با موافقت ها و مخالفت های منطقی و عقلایی مواجه کند و در نهایت منجر به گرفتن تصمیمات خوبی شود.

این عضو فراکسیون مستقلین ولایی مجلس ادامه داد: از سوی دیگر این تنوع مجلس اگرتوام با  اخلاق حرفه ای و اسلامی که لازمه حضور در مجلس است، نباشد، چالش بزرگی برای مجلس به وجود می آید.

نماینده مردم بستان آباد در استان آذربایجان شرقی افزود: چالش امروز جامعه، چالش مجلس هم هست؛ از جمله مسائل اقتصادی و معیشتی مردم که بسیار جدی است و قطعا برای مجلس هم باید چالش باشد.

غلامرضا نوری قزلجه در مورد اینکه چه مسائلی باید در اولویت کاری مجلس دوازدهم قرار بگیرد، گفت: اول از هم سامان دهی مسائل اقتصادی است که باید در اولویت قرار گیرد. سپس روابط بین الملل، بحث تحریم ها، حوزه نقل و انقال پول، مسائل مالی، جذب سرمایه گذاری های خارجی، رفع موانع تولید در داخل کشور و اصلاح برخی قوانینی که در حوزه مالیات اتفاق افتاده است.

وی افزود: توجه به قوانین و مقرراتی که در جهت رفع فساد اداری و به طور کلی رفع فساد عام در کشور است هم بایستی در دستور کار مجلس دوازدهم قرار گیرد.

عضو هیئت رئیسه مجلس در مورد برنامه های مجلس در حوزه روابط بین الملل تصریح کرد: دیپلماسی پارلمانی باید فعال تر شود و از همین دیپلماسی پارلمانی زمینه ای برای تقویت و تعمیق روابط با بقیه کشورها به وجود بیاوریم. اولویت اول ما کشورهای همسایه است و سپس به گسترش روابط با کشورهای توانمند توسعه یافته بپردازیم تا از ارتباط با آنها در مسیر توسعه بهره بگیریم.

وی افزود: باید به لوایحی که دولت در این زمینه توسعه روابط بین الملل می آورد، تسریع ببخشیم و در مسیر مذاکرات و رفع تحریم ها مشکلی ایجاد نکنیم.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: