ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 23
کد خبر: ۱۲۴۳۸
تاریخ انتشار: ۰۷ دی ۱۳۹۲ - ۱۰:۴۱

ورود پليس به پرونده تبليغاتي جام‌جهاني

فرمانده نیروی انتظامی با اشاره به تبلیغات ماهواره‌ای جهت اعزم هموطنانمان به بازیهای جام جهانی برزیل، گفت: در صورت درخواست فدراسیون فوتبال نیروی انتظامی این موضوع را بررسی می‌کند.
به گزارش تدبیر24 به نقل از ایسنا، سردار اسماعیل احمدی‌مقدم با اشاره به برخی تبلیغات ماهواره‌ای برای اعزام به بازی‌های جام جهانی برزیل، گفت: کلیات این موضوع از سوی فدراسیون فوتبال اطلاع رسانی شده است اما در صورت درخواست فدراسیون پلیس نیز برای پیگیری این موضوع به میدان می‌آید.

وی با بیان اینکه این مسئله سوء استفاده و کلاهبرداری است و ما با آن برخورد می‌کنیم، گفت: با این حال از این موارد زیاد است چرا که فضای مجازی ابزارهای جدید و زیادی برای مجرمان ایجاد کرده است که کنترل آنها بسیار سخت است و جا دارد سایر دستگاه‌ها نیز برای برخورد به میدان بیایند و این در حالیست که نیروی انتظامی به وظیفه خود عمل می‌کند.

به گفته فرمانده ناجا در صورت درخواست فدراسیون مربوطه، پلیس نیز برای بررسی موضوع به میدان میآید.


بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: