ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۱۲۴۴
تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۲

اعتدال در کابینه رعایت شده است

دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری:کابینه یازدهم متشکل از اصولگرایان اصلاح طلب و اصلاح طلبان اصولگرا است
تدبیر24:دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری با بیان اینکه کابینه یازدهم متشکل از اصولگریان اصلاح طلب و اصلاح طلبان اصولگراست، گفت: معتقدم اعتدال در چینش کابینه رعایت شده است.
حبیب الله عسگراولادی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به وزرای پیشنهادی رئیس جمهور برای کابینه یازدهم، گفت: روحانی کابینه خوب و معتدلی را معرفی کرده است.
وی با بیان اینکه با شش رئیس جمهور گذشته همراه بوده و نسبت به کابینه و برنامه آنان آگاهی داشته است، گفت: برنامه آقای روحانی کافی و کامل است و گزینش ها وزرا هم به درستی صورت گرفته است.
دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری افزود: از وزرای پیشنهادی برای وزرات امور خارجه گرفته تا وزرات کشور و نیروهای مسلح همه اینها حساب شده گزینش شده اند و من نیز همه آنان را می شناسم.
عسگراولادی همچنین در پاسخ به این سوال که آیا اعتدال در چبنش کابینه محقق شده است؟ بیان داشت: بله؛ معتدم اعتدال رعایت شده است.
وی در پاسخ به این سوال که در این مدت که اصولگرایان از قدرت دور هستند چه اقدامی باید انجام دهند؟ تصریح کرد: اصولگرایان از قدرت دور نیستند؛ چرا که دو وزرات اصلی همچون وزارت دادگستری و وزرات کشور دست اصولگرایان است و چهار پنج نفر دیگر آنان مانند برادر متدینمان نهاوندیان که رئیس اتاق بارزگانی بود، امروز رئیس دفتری رئیس جمهور را برعهده دارد ، در رده های دوم قرار دارند.
دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری با اشاره به وزرای اصلاح طلب کابینه یازدهم گفت: کسانیکه از اصلاح طلبان نیز برگزیده شده اند اصول را قبول دارند و به تعبیری اصلاح طلبان اصولگرا و اصولگرایان انتخاب شده نیز اصولگرای اصلاح طلب هستند.
منبع:مهر

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: