برای حفظ کیفیت، افزایش ماندگاری و جذب مشتری نیاز است که خشکبار و تنقلات با استفاده از ماشین آلات بسیار متنوعی در این حوزه بسته بندی شوند که این دستگاه در دو دسته خانگی یا صنعتی مورد استفاده قرار می گیرد. شرکتهای مختلفی در این زمینه دستگاه های تخصصی بسته بندی خشکبار تولید و عرضه نموده اند. شما میتوانید در مدل های مختلف اتوماتیک و نیمه اتوماتیک با ویژگی های خاص، دستگاه بسته بندی مورد نظر خود را سفارش دهید.
آجیل و خشکبار به دلیل پرمصرف بودن برای عرضه بهتر در بازار، نیاز دارند که به شیوه ای اصولی بسته بندی شوند. بسته بندی مناسب از نظر بهداشتی و زیبایی می تواند باعث رضایت مشتری و در نتیجه جذب هر چه بیشتر آن شود که این موضوع در راستای انتخاب یک دستگاه بسته بندی خشکبار مناسب میسر می شود.
برای خرید و آشنایی با مشخصات دستگاه بسته بندی خشکبار کلیک کنید و یا با شماره 09125883469 تماس بگیرید.
مراحل بسته بندی خشکبار شامل چندین مرحله است که هرکدام به تجهیزات خاصی نیاز دارند تا بسته بندی به بهترین شکل ممکن انجام شود. این مراحل عبارتند از:
آمادهسازی و تمیزکاری خشکبار
توزین و اندازهگیری
پرکردن و بستهبندی
دوخت و پلمپ بستهها
برچسبگذاری و چاپ اطلاعات
بستهبندی نهایی و برچسبگذاری
با استفاده از دستگاه های مدرن و به روز، این مراحل به طور سریع، دقیق و با کمترین هدر رفت مواد انجام می شود که به افزایش کیفیت و ماندگاری محصول و در نهایت رضایت مشتریان نیز منجر می شود.
برای بسته بندی خشکبار و آجیل به صورت صنعتی نیاز است از دستگاه های زیر استفاده شود:
دستگاه توزین دار قابل سفارش به صورت تک توزین، دو توزین، چهار توزین، هشت توزین و مولتی هد می باشد. این دستگاه با کیفیت بسیار بالا ساخته می شود و انواع مواد گرانولی مانند آجیل و خشکبار را در وزن های 10 گرم الی 2000 گرم بسته بندی می کنند. با وجود PLC و نمایشگر HMI اپراتور به راحتی تنظیمات لازم را می تواند انجام دهد و انواع آجیل، خشکبار، حبوبات و… را به صورت های مختلف بسته بندی کند.
برای بسته بندی خشکبار از پرکن های گرانولی نیز استفاده می شود. این قوطی پرکن ها اتومات بوده و دارای نوار نقاله هستند و ظروف با حرکت روی آنها زیر قیف دستگاه قرار گرفته و از محصول پر می شوند. برای پر کردن آجیل و خشکبار در ظروف پلاستیکی نیاز به دستگاه های پرکن و برای بستن در و پلمپ ظروف به انواع دستگاه سیل یا دستگاه دربند نیاز است.
بسته بندی خشکبار و حبوبات از مواد گرانولی در وزن های 2 کیلوگرم الی 80 کیلوگرم با استفاده از دستگاه های کیسه پرکن انجام می شود که دارای کیسه گیر و نوار نقاله جهت پر کردن محصولات به صورت اتوماتیک بوده و پس از مرحله پر کردن به کمک دستگاه گونی دوز دهانه کیسه ها دوخت زده می شود. این دستگاه دارای دقت بالا در وزن کشی، سرعت بالا در بسته بندی و قابلیت تنظیم مقدار پر کردن کیسه ها بوده و معمولا به سیستم توزین دقیق، عملکرد اتوماتیک یا نیمه اتوماتیک و قابلیت بسته بندی انواع خشکبار مجهز می باشد.
دستگاه های سیل به طور کلی در دو مدل سیل حرارتی و سیل القایی ساخته می شوند که سیل القایی برای ظروف دایره ای شکل و دارای در بسیار مناسب می باشند. دستگاه بسته بندی سیل برای پلمپ کردن درب ظروف پلاستیکی، آلومینیومی و شیشه ای با استفاده از فیلم های حرارتی استفاده می شود و این دستگاه در مدل های دستی، نیمه اتوماتیک و تمام اتوماتیک موجود است.
دستگاه بسته بندی خشکبار دوی پک از جدیدترین انواع دستگاه های بسته بندی بوده که به صورت اتوماتیک خشکبار را در پاکت هایی آماده می سازد. عملیات بسته بندی خشکبار در پاکت های ایستاده کاملا به صورت اتوماتیک انجام می گیرد. این پاکت از نظر ظاهری بسیار شکیل و البته با کیفیت می باشد و می تواند در ترغیب خریدار بسیار تاثیر گذار باشند.
دستگاه بسته بندی خشکبار ساشه ای نیز از انواع دستگاه های بسته بندی خشکبار می باشد که نوع خاصی از بسته بندی با عنوان بسته بندی های تک نفره بوده که با وزن های کمتر و در ابعاد کوچکتر بسته بندی می شوند. بسته بندی های ساشه می توانند در وزن های 2 تا 200 گرم بسته بندی شوند. برای بسیاری از محصولات گران قیمت نظیر پسته و بادام و… می توان از این شیوه بسته بندی استفاده کرد.
برای خرید دستگاه بسته بندی آجیل و خشکبار باید به چند نکته مهم توجه کنید که شامل نکات زیر می شود:
نوع دستگاه های بسته بندی خشکبار شامل توزین دار، حجمی، کیسه پرکن و سیل زن می شود که نیاز است دستگاه مناسب را انتخاب کنید.
ظرفیت و سرعت بسته بندی را با توجه به حجم تولید، سرعت مناسب و... بسنجید.
دقت در وزن کشی دستگاه بسیار مهم است که باید در هنگام خرید به آن توجه شود.
جنس و کیفیت بدنه باید تضمین شده باشد.
نوع بسته بندی را بررسی کنید که دستگاه امکان بسته بندی با نایلون، ظروف پلاستیکی، قوطی یا پاکت های وکیوم را داشته باشد.
فضای مورد نیاز و ابعاد دستگاه را در نظر بگیرید.
قابلیت تنظیم و کاربری آسان دستگاه را کنترل کنید.
گارانتی و خدمات پس از فروش داشته باشد و دارای پشتیبانی و گارانتی معتبر باشد.
با در نظر گرفتن این نکات، میتوانید یک دستگاه بسته بندی خشکبار با کیفیت و کارآمد برای کسب و کار خود انتخاب کنید.
برای بسته بندی خشکبار به تجهیزات مختلفی نیاز است که به بهبود تولید، افزایش ماندگاری و کیفیت محصول بسیار کمک میکند. برخی از این تجهیزات ضروری شامل موارد زیر می شود:
دستگاه توزین و وزن کشی
دستگاه بسته بندی (پرس و دوخت)
دستگاه تاریخ زن
دستگاه سیل و وکیوم
نوار نقاله و میز بسته بندی
دستگاه پرکن حجمی یا توزین دار
بسته بندی اصولی خشکبار با استفاده از دستگاه های مدرن بسیار طعم و ماندگاری محصولات را افزایش می دهد و این دستگاه ها به گونه ای طراحی می شوند که بسته بندی به صورت کاملا بهداشتی و استاندارد انجام می شود و خطرات آلودگی را به حداقل می رساند. با استفاده از دستگاه های توزیندار، سیلزن، وکیوم و دوخت حرارتی، بسته ها به طور دقیق پر و پلمپ شده و از نفوذ رطوبت و هوا به داخل بسته بندی جلوگیری می شود. همچنین دستگاه های مدرن بسته بندی می توانند محصولات را در اندازه های مختلف و با انواع مواد بسته بندی مانند پاکت های نایلونی، وکیوم و ظروف پلاستیکی برای مشتریان فراهم کنند.
برای خرید انواع دستگاه بسته بندی و خشککن خشکبار با شرکت بهفر ماشین تماس بگیرید. 09125883469