ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۱۲۴۹
تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۲

اختلاف آمریکا و اسرائیل درمورد دکتر روحانی

این لحن آشتی جویانه در تقابل با صداهای تندی است که از اورشلیم بر می خیزد، جایی که بنیامین نتانیاهو ، نخست وزیر اسرائیل، می گوید دنیا نباید تحت تاثیر رویه اعتدال روحانی قرار گیرد.
تدبیر24:آنچه روزنامه صهیونیستی فراموش کرد
«این لحن آشتی جویانه در تقابل با صداهای تندی است که از اورشلیم بر می خیزد، جایی که بنیامین نتانیاهو ، نخست وزیر اسرائیل، می گوید دنیا نباید تحت تاثیر رویه اعتدال روحانی قرار گیرد.
روزنامه صهیونیستی جروزالم پست (jerusalempost) از اختلاف نظر آمریکا و رژیم صهیونیستی درباره رئیس جمهور جدید ایران خبر داد.
این روزنامه اسرائیلی نوشت: «اورشلیم و واشنگتن روز یکشنبه و همزمان با روی کار آمدن رسمی حسن روحانی، نشان دادند که با یکدیگر اختلاف نظر دارند. واشنگتن برای همکاری با ایران اعلام آمادگی کرد و اورشلیم هشدار داد که دولت جدید -همچون دولت قبلی- تهدیدی برای صلح جهانی است.»
بر اساس این گزارش، "جی کارنی" سخنگوی کاخ سفید، اندک زمانی پس از مراسم سوگند دکتر روحانی گفت: «اگر دولت جدید ایران تصمیم به تعامل اساسی بگیرد و به طور جدی به تعهدات بین المللی پایبند باشد و راه حلی صلح آمیز برای آن پیدا کند، ایالات متحده را نیز به عنوان همراه خود خواهد دید.»
جروزالم پست می افزاید: «این لحن آشتی جویانه در تقابل با صداهای تندی است که از اورشلیم برمی خیزد؛ جایی که بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل، می گوید دنیا نباید تحت تأثیر رویه اعتدال روحانی قرار گیرد.»
این روزنامه به ادعای نخست وزیر رژیم صهیونیستی اشاره کرده که گفته است: «قصد ایران برای گسترش توانایی اتمی و سلاح هسته ای برای نابودی دولت اسرائیل پابرجاست و این خطری خواهد ماند نه تنها برای ما و برای خاورمیانه، بلکه برای تمام جهان؛ و ما متعهد هستیم که از آن جلوگیری کنیم.»
جروزالم پست در پایان می نویسد: «همزمان روحانی نیز کابینه ای از تکنوکرات های کارکشته چیده است و می گوید امید دارد اعتمادسازی با قدرت های خارجی بتواند به حل مناقشه اتمی و کاهش تحریم های بین المللی کمک کند. روحانی در سخنرانی تحلیف خود گفت: "اگر پاسخ مناسب می خواهید، با ایران با زبان تحریم سخن نگویید، با زبان تکریم سخن بگویید".»
در این گزارش به تحریم هایی که در آستانه آغاز به کار دکتر روحانی در کنگره آمریکا علیه ایران تصویب شد و تناقض آشکار رویکرد خصمانه آمریکا با لحن آشتی جویانه این کشور اشاره ای نشده است.
"هوشنگ امیراحمدی" استاد دانشگاه راتگرز آمریکا، در مصاحبه با بی بی سی انگلیس (BBC) تأکید می کند که این تحریم ها با هدف قطع کامل صادرات نفت ایران و تحت فشار لابی های اسرائیلی در کنگره به تصویب رسیده است.
منبع:جام نیوز

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: