آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۱۲۶۱
تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۲:۱۵

ایران چک 50 هزار تومانی جدید در بازار

دبیرکل بانک مرکزی از انتشار و ورود ایران چک‌های جدید 50 هزار تومانی با طراحی، قطع و فیچرهای امنیتی جدید تا 3 ماه آینده به بازار خبرداد.
محمود احمدی در گفتگو با مهر از ورود ایران چکهای جدید 50 هزار تومانی به بازار تا 3 ماه آینده خبرداد و گفت: ایران چکهای جدید با طراحی، قطع و فیچرهای امنیتی جدید وارد بازار می شوند.

دبیرکل بانک مرکزی با بیان اینکه ایران چکهای جدید جایگزین ایران چکهای فعلی خواهد شد، عنوان کرد: چک پولهای 50 هزار تومانی فعلی جمع آوری نمی شود، اما ایران چکهای جدید به مرور جایگزین خواهد شد. 

وی افزود: جزئیات فیچرهای امنیتی و غیره در زمان انتشار و ورود ایران چک های جدید به بازار مانند سایر اسکناس ها و چک پول ها برای مردم تشریح می شود.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: