ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
سه‌شنبه ۳۱ تير ۱۴۰۴ - 2025 July 22
کد خبر: ۱۲۶۷۱
تاریخ انتشار: ۰۹ دی ۱۳۹۲ - ۱۰:۰۵

9 دي دفاع از انقلاب و رهبری بود

اگر بيش از جنگ و شهادت نباشد، كمتر از آن هم نيست، ملامت همه افراطيون را به جان خريد تا وحدت اهل قبله و اساس مكتب پيامبر(ص) را حراست ...

تدبیر24: رئيس‌جمهور با تسليت سالروز رحلت پيامبر اسلام (ص) و شهادت امام حسن مجتبي(ع) و امام رضا(ع) و با بيان اينكه ملت ايران در ايام محرم و صفر، علاقه و ارادت قلبي خود را به بهترين شكل نسبت به پيامبر و خاندان پاك او ابراز مي‌دارند، گفت: درس بزرگ ما از مكتب پيامبر رحمت(ص) اين است كه لازمه گسترش پيام حق، نرمش و مهرباني با مردم و لازمه پيشرفت حكومت، احترام به راي و نظر مردم و مشورت با آنهاست. حجت‌الاسلام روحاني با بيان اينكه امام حسن (ع)، با شجاعت و دورانديشي تمام، با صلح خود كه به راستي با شكوه‌ترين نرمش قهرمانانه تاريخ بود، توانست آتش فتنه و اختلافات در ميان امت اسلام را فرونشاند، افزود: حضرت امام حسن مجتبي(ع) كه مي‌دانست شهامت و شجاعت براي صلح، اگر بيش از جنگ و شهادت نباشد، كمتر از آن هم نيست، ملامت همه افراطيون را به جان خريد تا وحدت اهل قبله و اساس مكتب پيامبر(ص) را حراست نمايد و با بيداري نسبت به خطر حمله دشمن خارجي، وحدت جامعه و اساس اسلام را حفاظت كند. وی با اشاره به فرارسيدن روز ۹ دي و نامگذاري آن به عنوان روز بصيرت، گفت: مردم زماني كه احساس كردند به باورها و ارزش‌هاي ديني و اعتقادي آنها توهين شده و بيگانگان خيال دخالت در حوزه‌هاي اخلاقي و اعتقادي آنان را دارند به حركت در آمده، با حضور و اجتماعشان به بيگانگان پاسخ درخوري دادند. آنچه مردم را به حركت در آورد دلدادگي مردم ايران به عاشورا و ارزش‌هاي انساني برآمده از آن بود. مردم با هدف دفاع از اسلام، اهل بيت(ع) و انقلاب اسلامي به حركت در آمدند، چون احساس كرده بودند به فرهنگ عاشورا اهانت شده و بيگانگان زمينه را براي مداخله مناسب يافته‌اند. دكتر روحاني با تاكيد براينكه بصيرت فقط براي يك روز خاص نيست بلكه هميشه بايد براي ما روز بصيرت باشد، گفت: خوشبختانه با مديريتي كه رهبري انقلاب كردند، ملت ما بصيرت خود را با حضور حماسه‌ساز در انتخابات ۹۲ نشان دادند. وقتي رهبري با درايت بر جذب حداكثري تاكيد كردند و حتي از كساني كه حكومت را هم قبول ندارند دعوت به شركت در انتخابات كردند، مردم با بصيرت عمل كردند. رئيس‌جمهور با بيان اينكه بصيرت با توهين و افراطي‌گري سازگار نيست، لازمه بصيرت را تشخيص دقيق شرايط زمان و مصالح كشور دانست و افزود: امروز در شرايطي كه ما در حال مذاكره جدي با قدرت‌هاي جهاني هستيم مصلحت كشور اقتضا مي‌كند بالاترين درجه وحدت و انسجام ملي را نشان دهيم.

منبع:آرمان امروز

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: