ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
يکشنبه ۰۵ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 27
کد خبر: ۱۲۶۷۸
تاریخ انتشار: ۰۹ دی ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۵

درگذشت یک کارگردان سینما

جهانگیر جهانگیری کارگردان سینمای ایران دیروز هشتم دی ماه بر اثر ایست قلبی به دیار باقی شتافت.
تدبیر24: جهانگیر جهانگیری‌مقدم کار گردانی فلیمهای همچون حادثه در کندوان،مرگ گرگ‌ها،مزدوران،کنسرت روی آب هشتم دی ماه بدلیل ایست قلبی درگذشت و پیکر وی روز سه شنبه تشییع می‌شود.

جهانگیر جهانگیری‌مقدم در سال ۱۳۲۵ در بندر انزلی به دنیا آمد و فعالیت در سینما را در سال ۱۳۴۴ با عنوان دستیار کارگردان و مدیر تدارکات آغاز کرد و علاقه خاصی به سینمای پلیسی و حادثه ای داشت.

بنابر این گزارش از ساخته های جهانگیری می توان به کنسرت روی آب (۱۳۸۹)، افراطی‌ها (۱۳۸۸)، غریبه‌ای در شهر (۱۳۸۸)، چشمک (۱۳۸۷)، ملودی (۱۳۸۶)، بی‌همتا (۱۳۸۰)، یاغی (۱۳۷۶)، حادثه در کندوان (۱۳۷۴)، مجازات (۱۳۷۳)، بدل (۱۳۷۲)، رابطه پنهانی (۱۳۷۱)، تبعیدی‌ها (۱۳۷۰)، رانده شده (۱۳۶۸)، طغیان (۱۳۶۴)، مرگ گرگ‌ها (۱۳۶۴)، مزدوران (۱۳۶۳)، عصیانگران (۱۳۶۰) و سرنوشت‌سازان (۱۳۵۶) اشاره کرد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: