آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

آموزش کودکان برای فردای بهتر سرزمین

شینا انصاری - روز جهانی و هفته ملی کودک فرصتی است برای پرداختن به دغدغه‌ها، مشکلات، بحران‌ها، علاقه‌مندی‌ها و حقوق کودکان، این جوانه‌های زندگی و امیدهای آینده. کودکان در نقاط زیادی از دنیا در حالی اولین قربانی سیاست، فقر، خشونت و جنگ هستند
جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

جهان در آستانه‌ی بازچینش رقابت

محمدمهدی محمدی-رقابت‌پذیری در سال ۲۰۲۵ تنها یک رتبه‌بندی نیست، بلکه نمایی است از آنچه جهان به سمتش می‌رود: ثبات، شفافیت، و هوشمندی سیاست. کشورمان اگر بخواهد سهمی در آینده اقتصادی جهان داشته باشد، باید نه‌تنها در زمره بازیگران مهم این تغییر جهانی و همکار در سازمان های جدید بین اللملی قرار بگیرد، بلکه باید طراح مسیر خود با پایبندی به موازین و استراتژی های خود باشد. مسیری که از درون طراحی، اصلاح و اجرا می‌شود، نه از بیرون تحمیل.
چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - 2025 November 05
کد خبر: ۱۲۶۸۰
تاریخ انتشار: ۰۹ دی ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۰

بردگی جنسی زنان مسلمان

بر اساس تازه‌ترین گزارش‌ها، زنان روهینگیا در پایگاه‌های نظامی سراسر میانمار، با بردگی جنسی و فحشای اجباری مواجه شده‌اند.
تدبیر24: بر اساس تازه‌ترین گزارش‌ها، زنان روهینگیا در پایگاه‌های نظامی سراسر میانمار، با بردگی جنسی و فحشای اجباری مواجه شده‌اند.

به نوشته پرس تی وی گزارش‌های منتشر شده نشان می‌دهند، نیروهای امنیتی میانمار زنان و دختران روهینگیا را ربوده و آن‌ها را به کار و بردگی جنسی در پایگاه‌های نظامی مجبور می‌کنند.

منابع خبری به نقل از شاهدان گزارش داده‌اند: «مردان، خسته از مشقت‌های ارتش، زنان [روهینگیا] را کتک می‌زنند، با مواد تخدیر می‌کنند و هدف حملات جنسی قرار می‌دهند.»

اقلیت مسلمان در میانمار همچنان با سختی‌های فزاینده، شکنجه و آزار و اذیت مواجه‌اند.

اقلیت مسلمان میانمار به علت مخالفت‌های دولت با اعطای حق شهروندی به آنان، از هرگونه موقعیت اجتماعی در این کشور جنوب شرق آسیا محروم شده‌اند.

آن افرادی که از بیم جان و به امید آینده‌ای بهتر، از میانمار به کشورهای همسایه از جمله تایلند فرار کرده‌اند، در معرض خطرهای مشابه قرار گرفته‌اند.
 
سازمان‌های حقوق بشر و جوامع بین‌الملل دولت میانمار را به بی‌توجهی و چشم‌پوشی در مقابل خشونت علیه زنان روهینگیا متهم کرده‌اند.

سازمان ملل مسلمانان روهینگیا را که در ایالت راخین میانمار ساکن هستند، از جمله اقلیت‌های جهان عنوان کرده است که هدف بیشترین آزار و اذیت قرار گرفته‌اند.

 این درحالی است که در موج جدید خشونت قومی و فرقه‌ای علیه مسلمانان روهینگیا در ایالت ناآرام راخین، ده‌ها مسلمان در حملات اخیر افراطی‌های بودایی در میانمار کشته شده‌اند.

ایالت راخین، سال گذشته (۲۰۱۲ میلادی) شاهد موج خشونت علیه جامعه مسلمان روهینگیا بود؛ خشونتی که صدها کشته برجا گذاشت.
 
مسلمانان روهینگیا حدود پنج درصد از جمعیت حدودا شصت میلیونی میانمار را تشکیل می‌دهند.

جامعه مسلمان میانمار بعد از استقلال این کشور در سال ۱۹۴۸ میلادی همواره با شکنجه، بی‌توجهی و سرکوب مواجه بوده‌ است.

دولت میانمار نیز بارها به خاطر کوتاهی در حفاظت از مسلمانان روهینگیا با انتقاد و اعتراضات مواجه شده است.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: