بازی دوسر باخت برای جامعه و نظام سیاسی

بازی دوسر باخت برای جامعه و نظام سیاسی

بهاره آروین» مشکل از تعداد ثبت‌نام‌کنندگان اولیه نیست و در دیگر ممالک هم اوضاع کم‌وبیش به همین منوال است. مشکل در ساختاری است که قرار است کاهش این تعداد اولیه به تعدادی محدود و قابل قبول برای برگزاری انتخابات را امکان‌پذیر کند
نامزدهای انتخابات باید پاسخ دهندمساله اصلی آنان حجاب و گشت ارشاد است یا معیشت و فقر

نامزدهای انتخابات باید پاسخ دهندمساله اصلی آنان حجاب و گشت ارشاد است یا معیشت و فقر

شهیندخت مولاوردی» نامزدها باید پاسخ بدهند مساله اصلی برای آنها حجاب و گشت ارشاد است یا اینکه معیشت، زنانه شدن فقر، زنانه شدن اعتیاد، زنانه شدن آسیب‌های اجتماعی، زنانه شدن ایذر، زنانه شدن سالمندی و... هم برای آنها دارای اهمیت است.
دوشنبه ۲۸ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 17
کد خبر: ۱۲۶۸۰
تاریخ انتشار: ۰۹ دی ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۰

بردگی جنسی زنان مسلمان

بر اساس تازه‌ترین گزارش‌ها، زنان روهینگیا در پایگاه‌های نظامی سراسر میانمار، با بردگی جنسی و فحشای اجباری مواجه شده‌اند.
تدبیر24: بر اساس تازه‌ترین گزارش‌ها، زنان روهینگیا در پایگاه‌های نظامی سراسر میانمار، با بردگی جنسی و فحشای اجباری مواجه شده‌اند.

به نوشته پرس تی وی گزارش‌های منتشر شده نشان می‌دهند، نیروهای امنیتی میانمار زنان و دختران روهینگیا را ربوده و آن‌ها را به کار و بردگی جنسی در پایگاه‌های نظامی مجبور می‌کنند.

منابع خبری به نقل از شاهدان گزارش داده‌اند: «مردان، خسته از مشقت‌های ارتش، زنان [روهینگیا] را کتک می‌زنند، با مواد تخدیر می‌کنند و هدف حملات جنسی قرار می‌دهند.»

اقلیت مسلمان در میانمار همچنان با سختی‌های فزاینده، شکنجه و آزار و اذیت مواجه‌اند.

اقلیت مسلمان میانمار به علت مخالفت‌های دولت با اعطای حق شهروندی به آنان، از هرگونه موقعیت اجتماعی در این کشور جنوب شرق آسیا محروم شده‌اند.

آن افرادی که از بیم جان و به امید آینده‌ای بهتر، از میانمار به کشورهای همسایه از جمله تایلند فرار کرده‌اند، در معرض خطرهای مشابه قرار گرفته‌اند.
 
سازمان‌های حقوق بشر و جوامع بین‌الملل دولت میانمار را به بی‌توجهی و چشم‌پوشی در مقابل خشونت علیه زنان روهینگیا متهم کرده‌اند.

سازمان ملل مسلمانان روهینگیا را که در ایالت راخین میانمار ساکن هستند، از جمله اقلیت‌های جهان عنوان کرده است که هدف بیشترین آزار و اذیت قرار گرفته‌اند.

 این درحالی است که در موج جدید خشونت قومی و فرقه‌ای علیه مسلمانان روهینگیا در ایالت ناآرام راخین، ده‌ها مسلمان در حملات اخیر افراطی‌های بودایی در میانمار کشته شده‌اند.

ایالت راخین، سال گذشته (۲۰۱۲ میلادی) شاهد موج خشونت علیه جامعه مسلمان روهینگیا بود؛ خشونتی که صدها کشته برجا گذاشت.
 
مسلمانان روهینگیا حدود پنج درصد از جمعیت حدودا شصت میلیونی میانمار را تشکیل می‌دهند.

جامعه مسلمان میانمار بعد از استقلال این کشور در سال ۱۹۴۸ میلادی همواره با شکنجه، بی‌توجهی و سرکوب مواجه بوده‌ است.

دولت میانمار نیز بارها به خاطر کوتاهی در حفاظت از مسلمانان روهینگیا با انتقاد و اعتراضات مواجه شده است.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: