ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

ایران و آمریکا؛ دیپلماسی در آینه تاریخ و آزمون آینده

مینو خالقی - «صلح پایدار تنها زمانی ممکن است که طرفین به هزینه‌های تنش‌آفرینی بیشتر از منافع آن بیندیشند»، شاید بیش از هر زمان دیگری درباره رابطه ایران و آمریکا، خصوصا در شرایط فعلی، مصداق داشته باشد.
روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

روندها و چشم‌‌‌انداز اقتصاد دیجیتال در ۲۰۲۵

محمدمهدی محمدی - اقتصاد دیجیتال با تعریف سازوکارهای اقتصادی مبتنی بر داده و فناوری، به یکی از مهم‌ترین عناصر ساختار اقتصادی جهانی تبدیل شده است. این مفهوم نه تنها شامل تجارت الکترونیک می‌شود، بلکه به تمامی ابعاد استفاده از فناوری‌های دیجیتال در زندگی روزمره، از مبادلات مالی تا ارتباطات، پرداخته و تأثیر قابل توجهی بر رفتارهای اجتماعی، فرآیندهای مدیریتی و ساختارهای زیرساختی جوامع دارد. با پیشرفت‌های مداوم و ظهور فناوری‌های نوآورانه، به‌ویژه در حوزه‌های هوش مصنوعی، بیگ دیتا، اینترنت اشیاء و بلاک‌چین، تحولات عمیق‌تری در بازارهای جهانی و شکل‌گیری مدل‌های کسب‌وکار جدید مشاهده می‌شود.
چهارشنبه ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 July 23
کد خبر: ۱۲۶۸۰
تاریخ انتشار: ۰۹ دی ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۰

بردگی جنسی زنان مسلمان

بر اساس تازه‌ترین گزارش‌ها، زنان روهینگیا در پایگاه‌های نظامی سراسر میانمار، با بردگی جنسی و فحشای اجباری مواجه شده‌اند.
تدبیر24: بر اساس تازه‌ترین گزارش‌ها، زنان روهینگیا در پایگاه‌های نظامی سراسر میانمار، با بردگی جنسی و فحشای اجباری مواجه شده‌اند.

به نوشته پرس تی وی گزارش‌های منتشر شده نشان می‌دهند، نیروهای امنیتی میانمار زنان و دختران روهینگیا را ربوده و آن‌ها را به کار و بردگی جنسی در پایگاه‌های نظامی مجبور می‌کنند.

منابع خبری به نقل از شاهدان گزارش داده‌اند: «مردان، خسته از مشقت‌های ارتش، زنان [روهینگیا] را کتک می‌زنند، با مواد تخدیر می‌کنند و هدف حملات جنسی قرار می‌دهند.»

اقلیت مسلمان در میانمار همچنان با سختی‌های فزاینده، شکنجه و آزار و اذیت مواجه‌اند.

اقلیت مسلمان میانمار به علت مخالفت‌های دولت با اعطای حق شهروندی به آنان، از هرگونه موقعیت اجتماعی در این کشور جنوب شرق آسیا محروم شده‌اند.

آن افرادی که از بیم جان و به امید آینده‌ای بهتر، از میانمار به کشورهای همسایه از جمله تایلند فرار کرده‌اند، در معرض خطرهای مشابه قرار گرفته‌اند.
 
سازمان‌های حقوق بشر و جوامع بین‌الملل دولت میانمار را به بی‌توجهی و چشم‌پوشی در مقابل خشونت علیه زنان روهینگیا متهم کرده‌اند.

سازمان ملل مسلمانان روهینگیا را که در ایالت راخین میانمار ساکن هستند، از جمله اقلیت‌های جهان عنوان کرده است که هدف بیشترین آزار و اذیت قرار گرفته‌اند.

 این درحالی است که در موج جدید خشونت قومی و فرقه‌ای علیه مسلمانان روهینگیا در ایالت ناآرام راخین، ده‌ها مسلمان در حملات اخیر افراطی‌های بودایی در میانمار کشته شده‌اند.

ایالت راخین، سال گذشته (۲۰۱۲ میلادی) شاهد موج خشونت علیه جامعه مسلمان روهینگیا بود؛ خشونتی که صدها کشته برجا گذاشت.
 
مسلمانان روهینگیا حدود پنج درصد از جمعیت حدودا شصت میلیونی میانمار را تشکیل می‌دهند.

جامعه مسلمان میانمار بعد از استقلال این کشور در سال ۱۹۴۸ میلادی همواره با شکنجه، بی‌توجهی و سرکوب مواجه بوده‌ است.

دولت میانمار نیز بارها به خاطر کوتاهی در حفاظت از مسلمانان روهینگیا با انتقاد و اعتراضات مواجه شده است.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما: